Hae
Big mamas home

Syksyn täydellisin asu

Terveisiä täältä sairaslomalta. Voin kertoa, että olen päivissä aivan sekaisin, kun lapsetkin ovat olleet taas viikonloppua toisessa kodissa. Toivon todella, että osaan mennä hakemaan heidät päiväkodista oikeana päivänä. Lepäämisen lisäksi yritän joka päivä tehdä jotain konkreettista, jotta kaikki päivät eivät menisi vaikka nukkuessa. Toistaiseksi tämä konkreettinen tekeminen on imenyt minusta mehut täysin, joka kerta. Mikä on toki saanut minut ymmärtämään, että tämä sairasloma on tullut täysin tarpeeseen.

Syksyn täydellisin asu - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Ruskeat nilkkurit - Second hand - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä asu on kuin suoraan jostain omasta Pinterest kansiostani. Olen tallentanut lukuisia tämän tyyppisiä asioita inspiraatiokansioihini. Asu on rento, siisti ja sopii nimenomaan arjessa käytettäväksi.

Syksyn täydellisin asu - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Ruskeat nilkkurit - Second hand - BMH - Big mamas home by Jenni

Neuleet ja neuletakit ovat ehdoton osa viileämmän vuodenajan pukeutumistani. Tämä kyseinen neuletakki alkaa olemaan jo useamman vuoden vanha ja edelleen aktiivisessa käytössä. Varsinkin näin, kun ilmat ovat viilenemässä ja tämä toimii takkina. Yhdistän sen mieluiten jonkin topeistani ja housuistani. Kun edelliset farkkuni kuluivat haaroista puhki, ostin nyt nämä, joissa on polvessa reikä. Pidän niistä valtavasti, vaikka minua edelleen naurattaakin se, että nuorempana sain huutia rikkinäisistä housuista ja nyt ostan sellaiset suoraan kaupasta.

Syksyn täydellisin asu - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syksyn täydellisin asu - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Syksyn täydellisin asu - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Neule – LINDEX

Ribbitoppi – H&M

Farkut – H&M

Laukku – LINDEX

Kengät – ZADAA SECOND HAND

Korvakorut – VORSSA INK

-Jenni

 

Lue myös

Rento raitapaita ja hame

Kesätyöt on loppu

All in – Ihastuminen

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.