Hae
Big mamas home

Vähän erilaiset farkut

Huh huh. Sain ipanat kotiin taas tänään ja illassa on taas riittänyt vauhtia. Käytiin päiväkodin jälkeen hetki leikkimässä puistossa, johon lapset pyytävät päästä aina, kun kävellään siitä ohi. Tällä kertaa jäätiin siihen leikkimään toviksi ennen kuin lähdettiin kotiin syömään. Pikku Kakkosen jälkeen maalattiin vielä vesiväreillä. Tytöt ihastelivat minun viikonlopun sitrus akvarellejani. Ajattelin muuten kehystää nuo akvarellit ja ripustaa keittiön seinälle. Etsinnässä olisi jotkut vaalean puun sävyiset kehykset. Illalla kuopus nukahti kainalooni pienen taistelun jälkeen. Hänellä mennyt ikävä näyttäytyy pienenä tuittuiluna iltaisin, mutta onneksi kainalo ja syli helpottavat poikkeuksetta. Ja minusta vain on ihanaa, kun hän haluaa edelleen nukkua vieressäni. ♥

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Vähän erilaiset farkut - BMH - Big mamas home by Jenni

Vähän erilaiset farkut

Päädyin tässä kevättalvella ostamaan tällaiset trendifarkut. Siis tällaiset vähän pussimalliset. Eli malliltaan mahdollisimman kaukana niistä pillifarkuista, joita me milleniaalit olemme tottuneet käyttämään. Olen pillifarkkutyttö edelleen henkeen ja vereen, mutta olen pitänyt siitä, että nykyään vaatekaapissani on myös vähän valinnanvaraa.

Vähän erilaiset farkut - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Olen aina ollut korkeavyötäröisten farkkujen fani, mutta näissä on tällainen ekstrakorkea vyötärö. Näiden pariksi sopii siis erinomaisesti tällaiset lyhyet neuleet, kuten kuvassa näkyy. Minulla on niitä muutamat ja vähän vastaavanlainen tyyli on myös näissä kuvissa. Toki tällaiset lyhyet neuleet sopivat myös hyvin yhteen ribbimekkojen kanssa, mutta tämä on ehdottomasti yksi suosikki tyyleistäni. Tämä pitsineule on erityisen söpö.

Vähän erilaiset farkut - BMH - Big mamas home by Jenni Vähän erilaiset farkut - BMH - Big mamas home by Jenni

 

Takki – H&M

Neule – H&M

Farkut – H&M

Laukku – LINDEX

Lenkkarit – ZADAA second hand

Korvakorut – ANNIDIUDIY uniikit

 

Edith-lasit - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Kuvissa näkyviä aurinkolaseja en voinut vastustaa. Ne ovat rihkama jäljennös Tony Starkin, eli Iron Manin, Edith-laseista. Lasit näkyvät Marvelin elokuvissa Avengers: Infinity war ja Spider-Man: Far from home. Edith-nimi tulee sanoista Even in death I’m the hero. Tony Stark jätti nämä lasit perinnöksi Peter Parkerille, joka on siis Spider-Man. Tämä on tällaista nörttien nippelitietoa, mutta asian ydin oli se, että en vain voinut vastustaa näitä muutaman euron laseja, kun ne näin. Aurinkolasit ovat kuitenkin sellainen fanituote, joka ei jää vain keräämään pölyä johonkin hyllyn päälle, joten sallin tämän itselleni ennemmin, kuin jonkun Iron Manin kypärän.

Vähän erilaiset farkut - BMH - Big mamas home by Jenni Vähän erilaiset farkut - BMH - Big mamas home by Jenni

Ihanaa, kun on niin lämmin. Taidan pukea tämän asun huomenna kouluun, kun menen tapaamaan tukihenkilöäni opintoihin liittyen. Ihanaa, kun asiat etenevät.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Yksin, mutta ei yksinäinen

Kevät on täällä?

Vihreä kauluspaita ja kevään manifestointia

Lyhyt trenssi, jonka luulin olleen aluksi hutiostos

Poncho osana kevätasua

2 kommenttia

  1. Ankrylik kirjoitti:

    Neuletakki on kyllä ihan super nätti ja ah niin keväinen/kesäinen! ? Nyt alkoi houkuttaa samanlaisen ostaminen… ?

  2. Jenni - BMH kirjoitti:

    Hei. Kiitos kommentista. Olen löytänyt neuletakin H&M:ltä. Niitä löytyy sieltä todennäköisesti edelleen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *