Hae
Big mamas home

Rento asu kesäretkelle

Ehdin blogilomallani räpsiä muutamat kesäiset asukuvat varastoon. Huomaan tänä kesänä suosivani ennen kaikkea helppoja, mukavia vaatteita, joissa on helppo mennä lasten kanssa. Meidän kumpikin tyttö on hyvin liikkuvaisessa iässä. Elämme vaihetta, kun silmät pitää olla selässäkin ja välillä pitäisi juosta kahteen päinvastaiseen ilmansuuntaan samaan aikaan. Pienten lasten vanhemmat tietävät, mistä puhun.
Löysin tälle kesälle muutaman tosi kivan t-paidan jotka sopivat ehdottomasti juuri arkeen ja lasten kanssa menemiseen. Minä pidän sellaisista kevyistä, löysistä paidoista. Tiedän joidenkin arvostavan paidoissaan ryhtiä, mutta minä pidän ilmavuudesta.

 

Olin tässä asussa Suomenlinnassa perheen kanssa. Silloin oli super lämmin ja aurinkoinen päivä, joten ulkosalla tarkeni hyvin t-paidalla. Oli minulla parikin pitkähihaista mukana silloin. Yksi oli viime kesän suosikki pitkähihaiseni. Musta kimono, jonka löysin Zadaasta ja joka näkyy muun muassa tässä postauksessa.
Ostan edelleen paljon vaatteita H&M:stä, koska minusta heillä on yksinkertaisesti paras plusmallisto. Sieltä löytyy klassisia ja hillittyjä kappaleita printti-iloittelun keskeltä. Ja voin tilata sieltä kokeilematta, sillä tiedän tarkalleen oman kokoni ja sen, että heidän vaatteensa istuvat minulle.

 

 

T-paita H&M+
Tvillihousut H&M+
Kengät NIKE Zadaa second hand
Kuvista kiitos avomiehelleni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.