Hae
Big mamas home

Olohuoneen uusi pöytävalaisin

Vaikka tammikuussa olin ihan varma, että juuri nyt olen tyytyväinen kotimme sisustukseen, to do-listalle on ilmestynyt yksi, jos toinenkin projekti. Mattoa en ole saanut vielä aikaiseksi hankkia, enkä ruokapöydän tuoleja, mutta ne ovat listalla. Tällä hetkellä lasten vaatetus on niellyt ison osan ajatuksista ja budjetista. Miksi mini-ihmisten vaatettaminen on niin hankalaa?
Jotain pientä olohuoneessa on kuitenkin tapahtunut. Meille on nimittäin tullut uusi pöytävalaisin. Tai ennemminkin sisustushyllyvalaisin.
Big mamas home by Jenni S. Olohuoneen uusi pöytävalaisin
Olen kertonut rakastavani valaisimia. En liputa pelkästään designvalaisimien perään, vaikka muutama lamppuihastus siltäkin saralta löytyy. Sen sijaan haluan ajattella, että jokaiselle paikalle on oikeantyylinen valaisin. Eikä sillä ole väliä, mikä sen alkuperä on.
Big mamas home by Jenni S. Olohuoneen uusi pöytävalaisin
Muistan elävästi meidän Sipoon kotimme lasikuistin pöydällä seisoneen lampun. Se oli iso, lapsen silmiin valtava. Se oli väriltään sininen ja siinä oli iso, keraaminen jalka. Se oli suosikkiesineitä kotonani. Ja vaikka sininen lamppu ei meidän kotiin istukaan, kaipasin jotain saman kaltaista, isolla jalalla ja varjostimella. Tämän Ikean valaisin on nimeltään PICKARUM ja se on tyyliltään täydellinen.
Big mamas home by Jenni S. Olohuoneen uusi pöytävalaisin
Ostin valaisimen ikeareissulta, jolloin minun oli tarkoitus ostaa ainoastaan kynttilöitä. Ikeasta löytyy ihania tuoksukynttilöitä, jotka tuoksuvat vaniljajäätelöltä ja tarkoitus oli hakea vain niitä. Valaisinosastolla kävelin sitten tämän ohitse ja mietin vain hetken. Täysin heräteostos lamppu ei ollut, sillä olen palannut ihastelemaan sitä tasaisesti noin vuoden ajan.
Big mamas home by Jenni S. Olohuoneen uusi pöytävalaisin
Nyt valaisin on ollut meillä noin kuukauden päivät, enkä voisi olla tyytyväisempi. Suosin mielläni epäsuoria valonlähteitä ja tämä on täydellinen sisustushyllylle.
Big mamas home by Jenni S. Olohuoneen uusi pöytävalaisin
Mietin tulevaisuutta ajatellen, kiinnostaako teitä kuulla ajatuksiani edullisesta sisustamisesta? Minulla ei kovin kummoista sisustusbudjettia ole, kuten moni pitkäaikainen lukijani tietää. Siitä huolimatta, en halua tinkiä tyylistäni. Joten kiinnostaako teitä kuulla lisää aiheesta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.