Hae
Big mamas home
Kaupallinen yhteistyö

Kolme yötä jouluun

Kaupallinen yhteistyö: Smiling Design

Jouluun on enää kolme yötä! Ihan uskomatonta, miten nopeasti tämä aika taas meni. Vastahan me pystytettiin tuohon olohuoneen nurkkaan meidän kaunis kuusi. Ihan vastahan minä avasin miehen tekemän joulukalenterin ensimmäisen luukun. Tuo kalenteri on muuten maailman ihanin lahja. En ole oikeasti saanut koskaan yhtä ihanaa ja huolella mietittyä lahjaa. Olen aivan häkeltynyt.

Me saatiin myös viimein meidän joulu menu valmiiksi! Tämä oli pienen työn ja tuskan takana, kun ei yhtään tiedetty mitä tehtäisiin. 😀 Palaan tähän vielä omassa postaukseensa ennen aattoa.

 

Takki / H&M

Neule / H&M

Farkut / H&M

Käsilaukku / Second hand

Pipo / Itse tehty

Kengät / Vagabond second hand

Korvakorut / Smiling design saatu*

 

En kyllä malttaisi odottaa jouluaattoa. Puoliso on kotona kolme päivää, mikä on ihanaa. Tällä hetkellä tuntuu, että hän on aina töissä. Enpä olisi vielä vuosi sitten, kun vielä pidin kiinni omista vapaailloista, että ikävöin häntä jatkuvasti. Ajattelin sinkkuaikana, että miten ihmeessä voin asua jonkun kanssa. Ollaan kyllä hitsauduttu tehokkaasti yhteen tässä ajassa. Nykyään odotan oikein yhteistä aikaa miehen kanssa.

Tuo neule on viime vuonna ostettu ja H&M:än Mama mallistoa. Menee ihan loistavasti nytkin, vaikka en ole raskaana. Se on päällä lämmin ja edelleen aika kiva. Olen aina iloinen, kun olen pystynyt hankkimaan itselleni pitkäikäisiä vaatteita. Pipon olen tehnyt itse vuosi sitten, kun innostuin taas neulomisesta. Tämä on jotain, mikä menee minulla ehdottomasti kausissa. Viime syksynä oli neulontakausi.

Nämä Smiling Designiltä saadut korvakorut ovat olleet viime viikkoina yhdet lemppareista. Ne on pienet, kevyet, niistä vauva ei saa kiinni liian hyvin ja ne ovat super kauniit. Näitä oli useammassa eri värissä. Nämä ovat myös jotenkin todella klassiset neutraaleine väreineen ja helmineen. Mallin nimi on Sofie ja vilkaisin, että niitä on saatavilla verkkokaupassa. Jos tykästyit niin kannattaa ehdottomasti käydä ostamassa omat pois.

Odotatko sinä jo joulua?

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Glögimoctail jouluun

Niiden pienten hetkien tärkeys

Juustokakku-joulutorttu

Pikkujoulu

Ensimmäinen kosmetiikkajoulukalenterini

Kaupallinen yhteistyö: Smiling Design

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *