Hae
Big mamas home

Tammikuun suosikit: Lukunautintoja & apua ihonhoitoon

Tammikuu on ollut minulle lähtökohtaisesti aina sellainen vähän masentava kuukausi. Silloin on pimeää ja kylmää ja kevät on vielä kovin kaukana. Tammikuusta puuttuu se marras- ja joulukuun tuike, kimallus ja odotus. Eivätkä uudet alut säväytä minua vuoden alussa yhtä vahvasti kuin syksyllä. Tänä vuonna löysin kuitenkin hyvin, hyvin syvältä itsestäni todella pienen palan talvi-ihmistä, mikä pääsi vähän yllättämään. Mutta nyt on syytä muistuttaa, että tämä talvi-ihminen oli hyvin syvällä ja se oli hyvin pieni.
Vaikka odotukseni tammikuulle eivät lähtökohtaisesti olleet kovin korkeita, löytyy kuluneelta kuukaudelta muutamia tähtihetkiäkin ja suosikkeja.
ihonhoito, Gauhar, samettipanta, Hanna G kokkaa,

 

Hanna G kokkaa 
Tämä on kirja, jota toivoin joululahjaksi mieheltäni ja sen myös sain. En ole vielä kokeillut yhtään reseptiä, mutta olen muun muassa itkenyt kirjan parissa. Seuraavaksi laitan todennäköisesti keittiön kaapit uuteen uskoon tämän kirjan avulla. Aivan loistava kirja, joka kannattaa lukea, vaikka kokkaaminen ei juuri kiinnostakaan. Minun ihanneminäni puolestaan kokkaa aina viikonloppuisin ystäville ja fiilistelee hyvää ruokaa. Reaaliminä vääntää jauhelihakastiketta perheelle.
Lisäpisteet siitä, että kirja on todella kaunis ja sen voi jättää esille esimerkiksi sohvapöydälle.
ihonhoito, Gauhar, samettipanta, Hanna G kokkaa,

 

ihonhoito, Gauhar, samettipanta, Hanna G kokkaa,

 

Gauhaurin samettipanta 
The hiuspanta ja paras asuste ikinä. Olen innostunut myös samettisista hiusdonitseista, mutta tämä on asusteiden ykkönen. Tämä on testattu jo parissa sukupolvessa, sillä minä ja Little E kisaamme siitä, kumman vuoro on käyttää pantaa. Panta sopii siis useampaan päähän. Täytyy tutustua Gauharin kevätmallistoon, jos hommaisin pannan myös tyttärelleni.
ihonhoito, Gauhar, samettipanta, Hanna G kokkaa,

 

Silikoninen puhdistusharja 
Ihonhoitoprojektiin liittyen ehkä paras hankinta. Tähän asti olen pessyt kasvot vain vedellä, mutta tämän jälkeen en paalaa enää vanhaan. Silikoninen harja kuorii kevyesti ihoa ja tehostaa pesua. Palaan ihonhoitoon paremmin nyt helmikuussa, mutta minun oli pakko vinkata tästä. Tämä kyseinen puhdistusharja on Kicksin omaa mallistoa, joten hinta/laatu-suhde on tällä kohdillaan.
ihonhoito, Gauhar, samettipanta, Hanna G kokkaa,

 

ihonhoito, Gauhar, samettipanta, Hanna G kokkaa,

 

Muita suosikkejani tässä kuussa on ollut Sisustajan käsikirja, Auta Antti-podcast ja Huorapuutarha-podcast, jonka kuuntelun jälkeen lukitsen kaikki ovet ja ikkunat, koska olen pelkuri.

Helmikuussa ollaan jo askelta lähempänä kevättä ja kuukausi on tammikuuta lyhyempi, mikä on helpotus. Valoakin riittää enemmän helmikuussa, joten toivoa on.

 

 

4 kommenttia

 1. Essi - pinossa kirjoitti:

  Tuo harja kuulostaa kokeilemisen arvoiselta! Varsinkin nyt, kun hormonit tekevät tepposensa naamalle 😀

 2. Jani / Kaikki Paketissa kirjoitti:

  Selailin kirjaa juuri kaupassa ja ajattelin sen ostaa siskolle lahjaksi. Näytti oikein kivalta opukselta 🙂

 3. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Kannattaa kokeilla. Mun iho on ainakin kiitellyt, kun otin avuksi jotain vähän järeämpää-

 4. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Minä ainakin tykkään kirjasta. Varsinkin, kun se on niin paljon muutakin, kuin vain keittokirja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.