Hae
Big mamas home

Knalli, viiksiä ja pöllöpyllyt – tämän syksyn Newbie ihanuuksia

Vuorossa pitkästä aikaa juttua lastenvaatteista ja tällä kertaa puhdasta ihastelua, sekä fiilistelyä. Minä en osaa vieläkään innostua Mini Rodinista tai Gugguusta tai näistä muista vastaavista, vaikka nykyään ymmärrän paremmin, mikä muita kiehtoo niissä. Omiin suosikkeihini kuuluu muun muassa Kapp Ahlin oma Newbie-mallisto, joka on ollut tänä syksynä aivan erityisen ihana.
Newbie, lastenvaatteet, Kapp Ahl

 

Newbie, lastenvaatteet, Kapp Ahl
Olin ihastunut Newbien vaatteisiin jo ennen, kuin meillä oli omia lapsia. Hemmottelin niillä meidän lähipiirin pieniä jouluna ja synttäreinä. Kun sitten kuulin itse olevani raskaana, odotin eniten sitä, että saisin viimein ostaa niitä myös meille. Meni kuitenkin hetki ennen, kuin sain sovitettua suosikkimerkkini vaatteet omaan tyyliini. Vaikka kukkakuosit olivatkin upeita ja kauniita, kovin voimakkaina ne eivät meidän vaatekaappiin sovi. Tyylini on yksinkertaisesti pelkistetympi. Yksiväriset röyhelöpeppupöksyt ja neuletakit ovat olleet alusta lähtien suosikkejani.
Newbie, lastenvaatteet, Kapp Ahl
Newbie, lastenvaatteet, Kapp Ahl
Tänä syksynä Newbien mallistossa näkyy paljon eläimiä. On nalleja ja pöllöjä ja aivan ihana peurakuosi, jota vilautan hieman instagram stoorissani (@bigmamashomeblog). Eläinten lisäksi mallistossa näkyy myös viiksiä. Kyllä, luit oikein. Viiksiä. Viikonloppuna on pienen veljenpoikani ristiäiset ja voi olla, että hän saa lahjaksi jotain viiksikuosilla. Meidän tytöille ostin samistelupuseroiksi violetit colleget, joissa on hauska knalli ja viiksiprintti. Minuun tämä kuvio iski ja minusta puserot sopivat hyvin myös tytöille.
Newbie, lastenvaatteet, Kapp Ahl

 

Newbie, lastenvaatteet, Kapp Ahl
Toinen teema, johon me hullaannuimme mieheni kanssa, olivat Newbien söpöt pöllöt. Kyllä, myös mieheni ihastui näihin. Tällä kertaa ostin bebelle söpöt pöllöpyllyhousut. Harkinnassa on myös muutama muu pöllöinen vaate.
Newbien vaatteet ovat aina 100% ekologista puuvillaa ja uskomattoman pehmeitä. Ne myös säilyttävät pehmeyden pesusta toiseen. Erityisesti vastasyntynyt oli ihanaa pukea näihin pehmeisiin vaatteisiin. Nyt mallistoon on tullut myös ihania meronovillavaatteita, joita hypistelin kaupassa. Eli sen lisäksi, että vaatteet ovat ajattoman kauniita, ne ovat myös laadukkaita ja ihania lapsen päällä.
Newbie, lastenvaatteet, Kapp Ahl
Meillä oli sovittuna viikonlopuksi paljon ohjelmaa, mutta Little E tuli hoidosta kotiin kuumeessa. Saa siis nähdä miten meidän viikonlopun käy. Minun täytyy käydä ainakin ristiäisissä, mutta katsotaan miten me organisoidaan tämä.
Hyvää viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.