Hae
Big mamas home

Bomber-takki neuleen kaverina

Pinja Tuominen, päivän asu, tyyli, syystyyli
Pinja Tuominen, päivän asu, tyyli, syystyyli
Vitsit, mitkä syysilmat. Nyt on ollut ihanaa, kun töissäkin on päässyt ulkoilemaan. Tosin eilen sää pääsi yllättämään. Olin nimittäin lähtenyt töihin paksussa takissa. Puolessa välissä työpäivää takki ja muhkea neule olivat aivan liikaa.
Pinja Tuominen, päivän asu, tyyli, syystyyli

 

Pinja Tuominen, päivän asu, tyyli, syystyyli

 

Pinja Tuominen, päivän asu, tyyli, syystyyli
Nämä kuvat ovat eräältä toiselta kauniilta päivältä, kun näimme Pinjan kanssa eräässä PR-tilaisuudessa ja lähdimme sen jälkeen nappaamaan nopeat asukuvat. Oli niin ihanaa nähdä pitkästä, pitkästä aikaa. Juttua olisi riittänyt pidempääkin, mutta Pinjan piti juosta töihin ja minun hakemaan tyttöjä hoidosta.
Pinja Tuominen, päivän asu, tyyli, syystyyli

 

Pinja Tuominen, päivän asu, tyyli, syystyyli

 

Pinja Tuominen, päivän asu, tyyli, syystyyli
Olin pukeutunut suosikki neuleeseeni, joka on sellaista liehuvaa, kyljistä auki olevaa mallia. Sitä ei vain näe kunnolla näistä kuvista. Olen ostanut neuleen vuosia sitten ja se kuuluu edelleen lemppareihini. Jalassa minulla oli Cubuksen Jeggins Janet, joita olen ylistänyt melkein jokaisessa asupostauksessa. Niiden kaveriksi olen tosin alkanut haaveilla sellaisia tekonahkalegginssejä. Takkina oli uskollinen tikattu bomberini ja huivina SOMA Originalilta saatu muhkea tuubihuivi, joka on ollut minulla käytössä päivittäin. Jaloissani oli Zadaasta löydetyt Niken tennarit, jotka ovat olleet parhaat syyskengät ikinä.
Pinja Tuominen, päivän asu, tyyli, syystyyli
Huivi | SOMA ORIGINAL saatu 
Takki | CUBUS
Neule | HOLLY & WHYTE – LINDEX 
Toppi | CUBUS 
Jegginssit | CUBUS 
Korvakorut | H&M 
Kaulakoru | LINDEX 
Rannekorut | THOMAS SABO & HELMI ON HELMI 
Lenkkarit | NIKE Zadaa – Second Hand
Kuvat: Pinja Tuominen | Editointi: Minä
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.