Hae
Big mamas home

Kaikki kevään asut

Halusin kirjoittaa teille koostepostauksen, kaikista kevään asupostauksista. Tässä blogissa ei ole varmaan koskaan ollut niin monta asupostausta, kuin kuluneen vuoden aikana. Meidän kuvausjärjestely Katrin kanssa toimii täydellisesti. Tämä hyödyttää meitä molempia ja saadaan kumpikin tuotettua laadukasta sisältöä enemmän, kuin ehkä muuten.

Minusta tuntuu, että rakastan pukeutumista koko ajan enemmän ja enemmän. Se on minulle äärimmäisen tärkeä tapa ilmaista itseäni. Varsinkin, kun pukeutumistani on aikanaan kontrolloitu. Olen jo jonkin aikaa sitten löytänyt oman tyylini ja se on vahvistunut koko ajan. Ja ihnaa, että minulla on mahdollisuus jakaa tätä pukeutumisinspiraatiota myös teille.

Listaan nytr vain kevään asut, joten lähden liikkeelle maaliskuusta ja lopetan toukokuuhun.

Kevään asut

1. Vaaleanpunainen puuteritakki ja leveälahkeiset farkut

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä oli maaliskuun ensimmäinen asu. Tämä on todella kiva. Tuo takki oli todella kovassa käytössä kevättalvella. Olin jonkin aikaa haaveillut myös tuosta vaaleanpunaisesta piposta ja olin iloinen kun löysin sellaisen lopulta. Noista leveälahkeisista farkuista tulee edelleen niin vahvasti mieleen teinivuodet. Kolmetoistavuotiaana toitotin etten tule ikinä pukemaan jalkaani pillejä, vaan kuljen tällaisissa farkuissa aina. No toisin kävin. Taas äiti oli se, joka nauroi viimeiseksi.

2. Vihreä neule ja nahkapöksyt (Ja puuteritakki.)

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Ah, rakastan niin tätä näiden kuvien väriyhdistelmää. En kestä. Tuo takki ja neule sointuvat niin hyvin yhteen. Mustat pöksyt ja toppi tasapainottavat väriyhdistelmää ihan täydellisesti. Tämä oli sitä aikaa, kun alkoi näkyä jonkun verran kuivia katuja, joten sitä uskalsi varovarovasti kaivaa tennarit esiin kaapista.

3. Lenkkitakki ja legginssit

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Käytin tätä kyseistä pileetakkia paljon lenkeillä kuluneena keväänä. Aina kun ilmat salli, puin sen lenkille. Veikkaan, että teen syksyllä ihan saman tempun. Mun superlyhyttä pollkkaa ei meinaa edes kunnolla nähdä tuon pipon alta. 😀 Rakastan edelleen tätä polkkatukkaa ja mietin, joska sitä kohta kävisi taas vähän siistimässä.

4. Neuleliivi neulepuseron päällä

Neuletta neuleen päälle - BMH - Big mamas home by Jenni Neuletta neuleen päälle - BMH - Big mamas home by Jenni

Niin, mitä takkia käytinkään paljon? 😀 Näissä kuvissa on kietaisumallinen neuleliivini, jonka ostin tuona talvena. Se on oikeasti äitiysvaate, mutta toimii kietaisumallina loistavasti näinkin. Kylmillä keleillä tämä yhdistelmä toimi aivan loistavasti.

5. Toppatakki ja sinininen kauluspaita

Sininen kauluspaita - BMH - Big mamas home by Jenni Plus muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Ostin tänä vuonna ensimmäistä kertaa vuosiin itselleni kunnon toppatakin ja ai että, kun yhtäkkiä tarkeni myös niillä paukkupakkasilla. En ymmärrä, miksi piti tieten tahtoen ja väen väkisin sinnitellä ohuilla takeilla, kun olisi voinut kertaheitolla ostaa kunnollisen. Tämä sininen oversize kauluspaita on sellainen, missä olen enemmän tai vähemmän asunut tässä kuluneena vuonna. Se on ihan paras.

6. Kukkamekko ja neulepusero

Kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Kevät muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Vuoden ensimmäiset kukkamekkokuvat. Tämä kukkamekko oli hutiostos, jonka päädyin lopulta myymään Zadaassa. Se saikin nopeasti uuden kodin ja toivon, että se saa paljon käyttöä. Rakastin mekon kuosia, jonka vuoksi päädyin sen ostamaan, mutta malli ei ollut ihan minulle. Olen todennut, että minulle sopii paremmin lyhyemmät mekot, kuin nämä tällaiset pitkät. Pari erimallista lyhyttä mekkoa olen kuitenkin pitänyt ja niitä käytänkin.

7. Bombertakki, neule ja nahkapöksyt

Asukuvaukset - BMH - Big mamas home by Jenni Asukuvaukset - BMH - Big mamas home by Jenni

Yksi kevään kivoimpia asuja. Jos se puuteritakki oli kevään käytetyin takki, niin nahkapöksyt ovat olleet kyllä käytetyimpiä housuja. Ne toimivat todella kivasti yhteen varsinkin neuleiden kanssa. Bombertakki on vuosia vanha ja pidän siitä, koska se on vähän erilainen tikkauksineen, kuin perinteiset takit.

8. Puuteritakki ja revityt farkut

Viimeiset talvitakkin kuvat - BMH - Big mamas home by Jenni Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni

Julistin näiden olevan kevään viimeiset talvitakkikuvat, mutta kuten tiedämme, kevät antoi todella odotuttaa itseään. Tässä minulla on korvissa Vallakorun uniikkikappaleet, jotka onnistuin nappaamaan itselleni. Rakastan uniikkeja korvakoruja ja sitä, kun tietää ettei kenelläkään muulla ole samanlaisia. Minulla on nyt muutamat uniikit ja olen tavattoman ylpeä niistä.

9. Poncho ja nahkapöksyt

Poncho osana kevättyyliä - BMH - Big mamas home by Jenni Poncho osana kevättyyliä - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä poncho on ollut yksiä ihan parhaita yksittäisiä vaatekappaleita. Olen käyttänyt sitä joskus esimerkiksi sen puuteritakin päällä ja se on ommut minulla myös yhdenlaisena torkkupeittona elokuvissa. Poikaystäväni saattoi mulkoilla minua, kun tulin elokuviin torkkupeiton kanssa (Kävimme katsomassa uuden Batmanin. Ei ollut hyvä.)

10. Lyhyt trenssi

XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni

Kuuluisa hutiostostressini, joka ei lopulta ollutkaan hutiostos vaan nykyään lempitakkini. Minä todella rakastan tätä takkia ja odotan sitä, että taas tulee kelit, kun pääsen käyttämään tätä. Nuo farkut ovat myös olleet käytetyimpiä housujani.

11. Vihreä kauluspaitani

Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni

Olen hurahtanut täysin kauluspaitoihin tässä tänä vuonna ja nyt minulta löytyy niitä useampia. Tämä on yksi niistä. Rakastan tätä kiiltävää pintaa ja totesin, että minulla taisi olla tällainen myös teininä, vaikka tyylini oli silloin hieman erilainen.

12. Erilaiset farkut ja pitsineule, sekä Iron Man lasit

Vähän erilaiset farkut - BMH - Big mamas home by Jenni Vähän erilaiset farkut - BMH - Big mamas home by Jenni

Näissä kuvissa näkyy Iron Manin/Tony Starkin Edith-lasien jäljiltelmät. Sen verran minusta löytyy Marvel-fanityttöä, että en malttanut antaa lasien olla, vaikka ne ovatkin enemmän tai vähemmän rihkamaa. Farkut ovat hyvin erilaiset, kuin mitä minulla yleensä on. En käytä näin leveää mallia, mutta pidän niistä. Välillä on kiva pukea jotain erillaista.

13. Hempeää vaaleanpunaista

Plus muoti - BMH -Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Tuo söpö boho-henkinen panta on Tokmannilta ja se oli jo jonkin aikaa hukassakin, kunnes löysin sen lasten jäljiltä eräänä päivänä. Tämä on ollut sellainen hyvin perus arkiasu keväällä. Nuo leveälahkeiset legginssit ovat taas aikamatka teinivuosiin, jolloin minulla oli myös tuollaiset. Niin tämä muoti vaan kiertää. Korvakorut ovat yhdet uniikkikappaleistani

14. Kukkamekko ja neule

Toinen paljon kysytty kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Toinen paljon kysytty kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Kun tämä kukkamekko vilahtaa jossakin, niin minulta kysellään heti, että mistä se on. Se on H&M:ltä. Tämän mallin mekkoja H&M:llä on paljon ja tämä on se minun kropalleni parhaiten sopiva malli. Minulle sopii se, kun jalkani ja sääreni näkyvät.

15. Neule ja collegehame

Collegehame - BMH - Big mamas home by Jenni Kevätmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Nämä kuvat ovat jo toukokuun puolelta ja selkeästi ilmat alkoivat hiljalleen lämmetä. Mutta neule ei kuitenkaan ollut liikaa. Ostin collegehameen niille päiville, kun en jaksa pukea housuja, mutta lasten kanssa pitää touhuta ulkona. Se oli myös lämpimämpi malli näihin kevätilmoihin. Korkkarit ovat secondhandlöytö ja olen sen verran jo ehtinyt ajaa niitä sisään, että mellevät rakot on ehdittu hankkia jo varpaisiin. 😀

16. Vaaleanpunainen paita ja paperipussihousut

Vaatekaapin perusjuttuja - BMH - Big mamas home by Jenni Plus muoti - BMH -Big mamas home by Jenni

Tämä postaus oli nimellä ”Vaatekaappini perusjuttuja” ja se pitää paikkansa. Vaaleanpunainen t-paita on ollut minulla pienen iäisyyden, samoin nuo housut.

17. Arkiasu

Päiväkodilta haku asu - BMH - Big mamas home by Jenni Päiväkodilta haku asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä on mulle sellainen perus arkiasujen arkiasu. Sellainen, missä meidän päiväkodin hoitajat ovat tottuneet minut yleensä näkemään. Eli siis neuleessa ja legginsseissä ja tuossa vihreässä kevättakissani.

18. Farkkutakki ja nahkapöksytHow I met your father - BMH - Big mamas home by Jenni Kevätmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Nämä kuvat ovat yksiä suosikkejani ja kuvauspaikka valikoitui ihan puhtaasti tuon upean, punaisen Vespan perusteella. Me sovittiin hyvin yhteen. Tämä on toinen perus arkiasu keväältä ja varmaan ne päiväkodin hoitajat ovat nähneet minut aika usein tässäkin.

19. Pitkä kukkamekko ja farkkutakki

Kirsikkapuiden katveessa - BMH - Big mamas home by Jenni Kirsikkapuiden katveessa - BMH - Big mamas home by Jenni

Näitä kuvia varten herättiin viideltä, että oltaisiin kirsikkapuilla ennen sitä kaikkein pahinta tungosta. Ja tuo mekkohan oli melkein kuin tehty tähän kirksikkapuistoon. Sovin värimaailmaan täydellisesti. Tämän malliset pitkät mekot sopivat minulle, kun niissä kuitenkin on vähän sitä vyötäröä. En näytä kaapuun pukeutuneelta noidalta, niin kuin A-mallisissa mekoissa.

20. Cargohousut

Plus muoti - BMH -Big mamas home by Jenni Cargohousut - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämän postauksen viimeisimpänä, mutta ei vähäisempänä on tämä cargohousuasu. Mietin jo housuista luopumista, mutta näissä kuvissa ne näyttävät oikeasti hyviltä. Täytyy vain keksiä kivoja tapoja pukea ne.

 

Siinä ne nyt olivat. Aloin jossain vaiheessa tämän postauksen tekoa miettiä, oliko tämä nyt ihan hullun hommaa kirjoittaa näitä kaikkia ylös, koska olen selkeästi ollut tuottelias. Postauksia on kertynyt 20 kappaletta ja voi olla, että jotkut asut ovat unohtuneet välistä, kun niillä ei ole ollut selkeää asuaiheista otsikkoa.

Toivottavasti saatte tästä inspiraatiota.

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.