Hae
Big mamas home

Kuinka hukata kundi Tinderissä

Tämä postaus on tehty puhtaasi pilke silmäkulmassa. Tämä kertoo kuitenkin siitä Tinderin nopeasta deittikulttuurista, jota me sinkut nykypäivänä elämme. Kun keskustelukumppanissa tulee vastaan ensimmäinen asia, joka itseä ei miellytä, niin siirrytään eteenpäin sanaakaan sanomatta. Deittisovelluksissa saa helposti sellaisen mielikuvan, että valinnanvaraa riittää ja seuraava vaihtoehto voi hyvinkin olla tätä tämän hetkistä parempi ja kivempi. Muistan elävästi sen lapsi karkkikaupassa tunteen, kun latasin sovelluksen ensimmäistä kertaa. Olen siis sortunut tähän itsekkin. Nyt kahden vuoden deittailun jälkeen oma meno on rauhoittunut ja pyrin tutustumaan ihmisiin pintaa syvemmin, koska olisi oikeasti kiva tavata joku ihana.

Kuinka hukata kundi Tinderissä - BMH - Big mamas home by Jenni

Nyt kuitenkin itse aiheeseen. Nämä ovat täysin omakohtaisia kokemuksia. Näiden juttujen jälkeen on todettu vain ”kiva kiitti moi” tai sitten minut on vain suoraan ghostattu. Eli jos haluat syystä tai toisesta hukata kundin Tinderissä, niin kokeile jotain näistä.

 

Kuinka hukata kundi Tinderissä

♥ Huomauta matchillesi, että hänen kommenttinsa on epäasiallinen.

 

♥ Kerro, että haluat parisuhteen, etkä seksisuhdetta.

 

♥ Kerro, että sinulla on lapsia.

 

♥ Kerro olevasi allerginen kissoille.

 

♥ Kerro, että toivot keskustelulta muutakin kuin muotojen kehumista.

 

♥ Kerro, että toivot vielä lasta.

 

♥ Kerro olevasi valmis hankkimaan lapsi yksin, jos suhderintamalla ei onnista.

 

♥ Kieltäydy seksiviestittelystä.

 

♥ Kieltäydy lähettämästä nudea.

 

♥ Kerro olevasi feministi.

 

♥ Kerro, että lapsesi asuvat luonasi.

Tinder - BMH - Big mamas home by Jenni

Itse ajattelen, että nämä tyypit, jotka ovat antaneet jutun olla tämän jälkeen, eivät ole olleet minua varten. Toki, ei se ghostaaminen ikinä tunnu hyvältä. Mutta jonain päivänä vastaan tulee se ihminen, jonka mielestä olen ihana juuri sellaisena, kuin olen.

Haluan toivottaa onnea kaikille teille sinkkutovereille tuolla Tinderin hämmentävässä maailmassa!

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Miten puhun lasten kanssa deittailusta

Deittailu pluskokoisena

Miten pelkän ulkonäön perusteella voi valita kumppaninsa?

Miten Tinderissä kannattaa toimia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *