Hae
Big mamas home

Tuleva vuosi 2024

Elämme tukevasti tammikuuta 2024 ja koen taas olevan aika tilinpäätöksen. Viime vuosi oli aivan huikea. Tammikuussa olin vielä aivan rikki burnout sairaslomalla ja mietin mitä hittoa teen elämälläni. Vuoden lopussa tilanne oli aivan eri. Voin henkisesti todella paljon paremmin. Sen lisäksi ylitin oman taloudellisen tavoitteeni, jonka asetin itselleni silloin, kun Menesty lempeästi-valmennus alkoi. Nyt on enemmän kuin hyvä hetki asettaa itselle uudet tavoitteet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En varsinaisesti usko uuden vuoden lupauksiin. Niillä on nykypäivänä aika huono kaiku ja ehdottomuus ei ole ikinä kunnolla sopinut minulle. Sairasloman myötä olen joutunut tutustumaan itseeni hieman paremmin ja olen parhaani mukaan yrittänyt opetella ymmärtämään itseäni. Niitä omia vahvuuksia, heikkouksia, tarpeita ja voimavaroja. Sen myötä on ollut helpompaa miettiä tulevia tavoitteita.

Olen ensi vuonna hoitovapaalla kuopuksen kanssa ja teen siinä samalla myös töitä. Siinä vaiheessa tarkoitus on, että otan kerran viikossa yhden etätoimistopäivän ja lähden pois kotoa töihin kirjastoon tai kahvilaan. Pystyn keskittymään todella paljon paremmin vieraassa ympäristössä. Kotona keskittymistä häiritsee silittämättömien vaatteiden pino ja muut sotkut. Silloin pystyn tekemään omiin kanaviini liittyviä asioita, edistämään muita työmahdollisuuksia, sekä keskittymään entistä paremmin, myös nykyiseen sisällöntuottajan työhöni.

Uskon myös siihen, että kun unelmat sanotaan ääneen, niillä on tapana toteutua. Siksi kirjaan nyt tulevat unelmat ja tavoitteet ylös. Tiedän, että näiden eteen täytyy tehdä oikeasti töitä, mutta ääneen sanominen jouduttaa niitä ja vie asioita eteenpäin.

Unelmat ja tavoitteet

Oman yrityksen perustaminen.

Tällä hetkellä laskutan vielä toiminimellä, mutta tarkoitus on siirtyä pian ihan oikeaksi yrittäjäksi. Olen yrittänyt nyt opiskella yrityksen perustamiseen liittyviä asioita. Tämä on ihan todella jännittävää. Kevytyrittäjyys on ollut todella helppoa, mutta hiljalleen kannattavampaa on se oman yrityksen perustaminen.

Yhteistyömallisto jonkun vaatebrändin kanssa.

Tämä on yksi pitkäaikaisempia unelmiani ja toivon todella tämän jonain päivänä toteutuvan. Olisi aivan mahtavaa miettiä jonkun brändin kanssa yhteistyömallisto, jossa oli mietitty ennen kaikkea pluskokoisten tarpeita. Ja olisi aivan ihanaa, jos kyseisessä mallistossa olisi useampi XL koko.

Kustannussopimus lastenkirjalle.

Olen haaveillut pienestä pitäen kirjan kirjoittamisesta ja nyt minulla on idea, sekä lähes valmis käsikirjoitus. Tämä on hautunut nyt pari viikkoa ja tarkoitus olisi käydä se läpi kertaalleen, ennen kuin lähden tarjoamaan kirjaa eteenpäin. Toivon todella, että tämä tärppäisi ja saisin kustannussopimuksen.

Podcast.

Podcast on niin ikään pitkäaikainen haaveeni. Haluaisin jalostaa idean podista niin, että voisin tarjota sitä eteenpäin. Haaveilen, että pääsisin tekemään podia studiossa niin, että editoiminen jäisi jonkun muun huoleksi. Podcastin tekeminen on melkoista työtä ja olisi mahtavaa jos omalla podilla olisi tuottaja. Ehkä jonain päivänä.

Verkkokurssien teko.

Haluan raivata kalenterista aikaa sille, että saan tehtyä suunnittelemani verkkorussit. Minulla on tähän parikin ideaa, jotka pitäisi jalostaa vielä kursseiksi asti.

Seuraavaksi muutama henkilökohtaiseen elämään liittyvä tavoite.

Henkilökohtaiset unelmat ja tavoitteet

Parisuhdevuosi 2024.

Viime vuosi, josta olin suurimman osan raskaana ja loput pienen vauvan kanssa, ei ollut sitä parisuhteen kulta-aikaa. Suoraan sanottuna, minä en ollut kovin hyvä kumppani. Luojan kiitos meillä säilyi koko vuoden ajan keskusteluyhteys. Nykyään menee jo paremmin, mutta tulevana vuonna hoivataan ehdottomasti meidän aikuisten välistä suhdetta.

Suun terveys kuntoon.

Minulla on ollut ongelmia hammasterveyden kanssa. Osasyynä on oma vitkuttamiseni järkyttävän hammaslääkäripelkoni vuoksi. Nyt minulle on kuitenkin varattu aikoja ja prosessi rullaa hyvää vauhtia eteenpäin. Tavoitteena on saada myös tämä osa hyvinvointiani kuntoon, pelosta huolimatta. Onneksi olen saanut tämän prosessin aikana jo useampia hyviä kokemuksia, mikä helpottaa edes hieman paniikinomaista pelkoani, mitä tulee hammaslääkärin toimenpiteisiin.

Kasvisruuan lisääminen ruokavalioon entisestään.

Pysähdhyin tässä joitain viikkoja sitten miettimään, että en ole täysin tyytyväinen siihen, miten olen lisännyt kasvisruokien määrää meidän perheen ruokavaliossa. Se on lisääntynyt alkuperäisestä merkittävästi, mutta jäänyt junnaamaan paikoillaan. Joten ensi vuonna aion perehtyä entistä enemmän hyviin kasvisruokiin ja jättää esimerkiksi kinkut kokonaan pois leivältä.

ADHD tutkimukset.

Aloin viime vuonna ottamaan selvää ADHD:sta ymmärtääkseni Tottea hieman paremmin. Siinä kävinkin sitten niin, että kalikka kalahti omaan nilkkaan. Moni asia kuulosti äärimmäisen tutulta. Samaan aikaan totesin, että ADHD selittäisi todella monta asiaa omalla kohdallani. Esimerkiksi, miksi minun on äärimmäisen vaikea saada asioita päätökseen, jos mielenkiintoni lopahtaa.

Uimisesta taas säännöllinen rutiini.

Raskauden aikana uiminen jäi vähemmälle ja nyt kun vauva alkaa viihtyä enemmän myös isänsä kanssa, haluan uimisesta ehdottomasti taas rutiinin.

Olisi kiva kuulla millaisia tavoitteita tai unelmia sinulla on tulevalle vuodelle.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Kolme yötä jouluun

Collegemekko, jossa puvihihat

Nanson vaaleanpunainen mekko

Jännityspäänsärkyä ja kaikki anteeksi

Marraskuun loppu ja Nanson ihana neulemekko

Yksi kommentti

  1. Taija-Tiia kirjoitti:

    Omien luovien projektien edistäminen / loppuun saattaminen on myös omalla listalla 🙂 kirjoittaminen on aina ollut intohimoni, ja blogin lisäksi työn alla on ollut jo kauan useita kirjoitusjuttuja.

    Hammaslääkäriin pitäisi itsekin uskaltaa taas vuosien tauon jälkeen. Olisi omalle kohdalle myös syytä ryhdistäytyä syömisen osalta – pitäisi saada enemmän värejä lautaselle. Pitäisi jättää useammin limsat ja karkit kauppaan, hampaatkin kiittävät tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *