Hae
Big mamas home

Lehti -mekossa

Hei ihana! Toivottavasti sun viikko on lähtenyt käyntiin hyvin. Meidän viikko on lähtenyt käyntiin melkoisen vaiherikkaasti. Sain eilen tietää, että sain hakemani työpaikan. Tämä tarkoittaa sitä, että pystyn olemaan vauvan kanssa kotona rauhassa, sillä pystyn tekemään työtä kotoa käsin. Olen enemmän kuin innoissani siitä, että olen pystynyt tekemään harrastuksesta itselleni työn. Ja samana iltana onnistuin telomaan jalkani niin, että tässä todennäköisesti lepuutellaan sitä päivä pari. Ja samaan aikaan vauvan hulinat jatkuvat.

 

Nahkatakki / Zalando

Mekko / Nanso saatu*

Hattu / H&M

Kengät / Zadaa second hand

Laukku / H&M

Korvakorut / Smiling Design (uniikit) saatu*

 

Tämä Nanson Lehti -mekko oli rakkautta ensisilmäyksellä ja se on vain syventynyt käytön myötä. Tämä on vaan ihan täydellinen. Oikein asustamalla se sopii niin arkeen kuin juhlaan ja malli sopii ainakin omalle vartalolleni täydellisesti. Kuosi on super kiva ja pidän valtavasti tuosta solmu-yksityiskohdasta. Se laskeutuu täydellisesti ja helma on juuri sopivan mittainen. Voisin ylistää tätä loputtomiin, joten käy sovittamassa tätä jos mielenkiinto heräsi. Nanson liikkeistä löytyy kaikki saatavilla olevat koot, joten älä suotta ujostele. Minulla mekko on koossa XXL.

Tällä hetkellä tätä tulee käytettyä enemmän silloin, kun vauva ei ole mukana matkassa. Olin tässä I love me-messuilla ja aion pukea tämän päälle myös tällä viikolla yhteen työjuttuuni.

Pidän muutenkin tästä tyylistä. Mekko, nahkatakki ja nilkkurit. Sekä tuo hattu, jota tulee käytettyä lähinnä syksyisin. Tänään satoi täällä Helsingissäkin lunta, joten pikku hiljaa tuo nahkatakki joutaa talvisäilöön.

Korvakorut ovat jälleen Smiling Designiltä. Johanna teki minulle nämä, söpöt, uuniikit kurpitsat. Ihastuin näihin heti. Johanna selkeästi tuntee makuni. Kiitos tästä lahjasta! Viime jouluna puolisoni tilasi minulle joululahjaksi uniikkikorut nimenomaan Johannalta, joten kannattaa hänelle kannattaa laittaa viestiä Smiling Designin kautta, jos tällainen palvelu kiinnostaa.

Mitä pidät tuosta Lehti -mekosta? 

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Musta trikoohame ja pitsitoppi

Vaalea asu ja ristiäisten jälkeiset tunnelmat

4 tämän hetken kysytyintä kysymystä Instagramissa

Hattarainen neuletakki kaupungilla ja vähän ristiäisistä

Rennosti kauluspaidassa ja farkuissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *