Hae
Big mamas home

Helppo & raikas tuorepuuron resepti

Olen tässä loppukesän ja alkavan syksyn aikana alkanut kiinnittää huomiota omaan hyvinvointiini. Olen pääsääntöisesti sinut itseni kanssa, mutta haluaisin jaksaa vähän paremmin. Vaikka pääsääntöisesti yritänkin kiinnittää huomiota syömiseeni, salaattia, kasviksia, sopivan kokoisia annoksi, heikkouteni on ehdottomasti kaikenlaiset ylimääräiset (makeat) välipalat ja työpaikan kahvipullat. Totesin pärjääväni vallan mainiosti ilman niitä kauppareissulla mukaan tarttuvia suklaapatukoita ja nyt ne ovat sinne kauppaan jääneetkin.
Big mamas home by Jenni S. Helppo ja raikas tuorepuuro, resepti, jooga
Big mamas home by Jenni S. Helppo ja raikas tuorepuuro, resepti, jooga
Sen lisäksi, että olen jättänyt ylimääräiset välipalat pois, olen innostunut joogasta. Lähtötilanne ei ole kovin kummoinen, mutta olen yrittänyt tuoda sitä osaksi arkeani. Yksi asento kerrallaan. Minusta ei ole vielä vetämään monen asennon sarjoja, vaan olen harjoitellut hyvillä ohjeilla muutamaa eri asentoa ja lisännyt niitä hiljalleen. Kuulin hetki sitten tähän liittyvän ajatuksen; On hölmöä ajatella, että joogassa pitäisi olla hyvä joogatakseen. Se on sama, kuin jos olisi liian likainen mennäkseen suihkuun. Näin ollen olen ylpeästi kankea aloittelija, joka etenee yksi pieni jooga asento kerrallaan. Ja voin sanoa, että kyykkyjen ja muutaman asennon jälkeen olen aivan loppu. Jalat tutisee niin että seisominen on hetken mahdotonta.
Joka kerralla huomaan kuitenkin edistyneeni ja kaikki on joka kerta pikkuisen helpompaa. Mikä tuo mukanaan hyvää taisteluntahtoa.
Big mamas home by Jenni S. Helppo ja raikas tuorepuuro, resepti, jooga
Big mamas home by Jenni S. Helppo ja raikas tuorepuuro, resepti, jooga
Kun aloin kiinnittää vähän lisää huomiota syömiseeni, rakastuin täysin chian siemeniin. Välttelin pitkään niiden ostamista, koska kilohinta hirvitti. Mutta kun ei niitä mene yhteen satsiin, kuin pari ruokalusikallista. Yksi pussi kestää ikuisuuden. Jaankin teille nyt oman suosikkituorepuuroni reseptin. Tämä on niin hyvää ja tämän voimalla jaksaa tosi hyvin.
Big mamas home by Jenni S. Helppo ja raikas tuorepuuro, resepti, jooga
¾ dl tuorepuuroseosta
2 rkl chian siemeniä
1 dl kookosmaitoa
1 dl Luonto plus päärynä jugurttia
½ banaani muussattuna
granaattiomenan siemeniä
Nämä kaikki ainekset sekoitetaan sopivaan astiaan ja annetaan tekeytyä 2-4 h tai yönyli, jos teet tätä aamupalaksi. Granaattiomenan siemenet tuovat reseptiin ihanaa kirpeyttä ja raikkautta. Tällä satsilla jaksaa jo monta tuntia. Minulle tämä on toiminut monesti töissä lounaana. Tällainen kun on niin helppo tehdä mukaan purkkiin ja napat töihin mukaan. Suosittelen kokeilemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.