Hae
Big mamas home

Parhaat podcastit

Tämä postaus on ollut tuloillaan jo hetken, mutta tyssännyt usein erääseen positiiviseen ongelmaan. Olen kertonut monesti, että rakastan podcasteja. Kuuntelen niitä jatkuvasti. Ne ovat riittävän lyhyitä, jotta ehdin kuunnella ne, mielenkiintoisia ja ainakin omat näkemykseni ovat laajentuneet niiden ansiosta kilometrejä. 50 harmaan sävyä ovat saaneet seurakseen sata lisää.  Joten nyt jaan kanssanne parhaat podcastit.
Se positiivinen ongelma, jonka vuoksi en ole aiemmin tehnyt tätä listaa on se, että koko ajan tulee uusia hyviä podcasteja, jotka ansaitsevat päästä listalle. Tässä on kuitenkin se tämän hetkinen lista. Suosittelen joka ikistä podcastia todella lämpimästi.
podcastit,

Metti & Hanna 

Muotibloggaajien Metti Forselin ja Hanna Väyrysen podcast, jossa paneudutaan niihin asioihin, jotka eivät pääse blogiin asti. Perhe-elämä ja äitiys ovat podcastissa hyvin vahvasti läsnä. Minä, joka vähän vieroksun trendien aallonharjalla ratsastavia muotiblogeja, nautin suunnattomasti tästä maanläheisestä podcastista. Ja tämä on myös minulle sopiva lähestymistapa muotiin ja trendeihin.

Ysistä viiteen 

Podcast työstä ja työelämästä. Ajattelin aluksi, että ehkä tämä ei ole ihan minua varten, mutta Nata ja Vivian ovat avanneet silmäni täysin. Työelämä voi olla mielenkiintoista, vaikka olenkin omalta osaltani melko kaukana office-maailmasta. Silti, esimerkiksi sukupuoliroolit työelämässä kiinnostavat myös minua.

No Filter 

Puhetta ilman suodattimia. Arttu Mustosen ja Viena K:n podcastissa puhutaan avoimesti ihan kaikesta. Seksistä, rahasta, lasten hankkimisesta, lestadiolaisuudesta, oululaisuudesta… Ihan kaikesta. Podcast on todella rohkea, avoin ja inspiroiva. Ja ovathan Viena ja Arttu lähtöisin samoilta kyliltä, kuin minäkin. Minä ja Arttu itse asiassa kerromme asuinpaikkamme aivan samalla tavalla; ”Mä oon Oulusta. Tai oikeastaan pienest kylästä siitä vierestä…”

Papupata 

Papupataa aloin kuunnella puhtaasta uteliaisuudesta, sillä sitä hostaavat Sara Parikka ja Johanna Puhakka. Nämä naiset tunnetaan erityisesti rooleistaan Salatuissa Elämissä. Podcast osoittautui ihanaksi, positiiviseksi tyttöjen juttutuokioksi. Papupata on tiistain piristys.

Mamma rimpuilee 

Tämä on todellista podcastien aatelia. Podcastissa käsitellään kaikkia perhe-elämän puolia tavoilla, joka räjäyttää nauruhermot. Kirjaimellisesti. Minä olen tätä podcastia kuunnellessani hajonnut kaupan kassajonossa niin pahasti, että sain useita vihaisia mulkaisuja parin minuutin ajan, kun yritin koota itseäni. Olen myös saanut kanelia syvälle nenäonteloihin, kun onnistuin purskauttamaan kahvin nenän kautta ulos. Ei kovin kivan tuntuista. Tätä podcastia kannattaa kuunnella, vaikka ei olisikaan lapsia.

Afterwork 

Tässä podissa päästään afterworkeille Jennin, Petran ja Riinan kanssa. Tämä podcast on viihdyttävää puhetta tyttöjen kesken ja aiheista, jotka koskevat valtaosaa meistä naisista.

Nonsense by Alexa & Linda 

Tämä podcast on hulvaton, avoin ja rehellinen. Alexa ja Linda eivät välitä juurikaan tabuista, vaan antavat palaa. Sen lisäksi, että heidän kanssaan saa nauraa, podcast tarjoaa äärettömän hyvää vertaistukea kaiken ikäisille naisille. Kaiken ei tarvitse olla niin vakavaa.

Perjantain parhaat 

Tätä ehdin jo hehkuttaa viikko sitten, kun Noora ja Noora tekivät paluun eetteriin. Perjantain parhaat olivat jo blogin aikana heidän vakisettiään, joten on vain sopivaa, että se on nyt podcast. Tämä tarjoaa elokuvavinkkejä, ravintolasuosituksia, hyviä ideoita, ajankohtaisia aiheita ja paljon muuta.

Valeäiti 

Tästä podcastista on ilmestynyt kaksi kautta. Tässä käsitellään vanhemmuuden monia puolia ja joissain jaksoissa mennään aika syvällekin. Mä olen itkenyt ja nauranut tämän podcastin kanssa, mutta saanut toivoa myös tulevaan. Eiköhän tämä lasten kasvatus ihan hyvin suju.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.