Hae
Big mamas home

Valkoinen kauluspaita ja lainalaukku

Huh hellettä. Sitä on nyt piisannut taas monta päivää. Me ollaan jouduttu nauttimaan helteistä enemmän ja vähemmän sisältä käsin (jos sitä on voinut nauttimiseksi sanoa), sillä toinen lapsista on ollut nyt useamman päivän kipeänä. Ei alkanut meidän loma niinkuin oltiin suunniteltu. Mutta onneksi kesää on vielä paljon edessä päin ja kaikkea kivaa ehtii tehdä myös myöhemmin. Tästä helteestä tekisi huomattavasti siedettävämpää se, jos pääsisi säännöllisesti pulahtamaan meriveteen, mutta toistaiseksi ollaan jouduttu olemaan aika rauhaksiin. Onneksi meidän parveke on aamuisin ihanan viileä ja siellä mä olen viihtynyt kaikki aamupäivät.

Valkoinen kauluspaita - BMH - Big mamas home by Jenni Valkoinen kauluspaita - BMH - Big mamas home by Jenni

Kauluspaita / H&M

Farkut / H&M

Korvakorut / MAMA KORU

Kengät / ZADAA secondhand

Laukku / ACCESSORIZE lainassa Katrilta

Valkoinen kauluspaita - BMH - Big mamas home by Jenni Valkoinen kauluspaita - BMH - Big mamas home by Jenni

Näiden asukuvien julkaisu jännitti ihan vähän. Asu on todella kiva päällä ja tykkään sen aika klassisesta tyylistä. Kuten aina, klassikot rulettaa. Mutta arastelen hieman vartaloani. Minulla on kaikkein kotoisin olo paidoissa, jotka peittävät vatsan ja lantionseudun. Oikeastihan näillä seikoilla ei ole mitään väliä. Jokainen saa olla ja pukeutua juuri niin kuin haluaa. Mutta tämä on seikka, joka on omien korvieni välissä. Ja juuri siitä syystä halusin ehdottomasti julkaista nämä asukuvat. <3 Minä nautin olostani näissä vaatteissa ja se on ainoa millä on väliä. Plus Katri on ottanut taas aivan mielettömän ihania kuvia.

Kesä asut - Kesämuoti - BMH - Big mamas home by Jenni S. Valkoinen kauluspaita - BMH - Big mamas home by Jenni

Valkoinen kauluspaita

Kauluspaidat ovat edelleen aivan ihania ja valkoinen kauluspaita on klassikkojen klassikko. Omani on H&M:ltä, josta edelleen löydän oman tyylisiäni vaatteita ja tiedän kokoni, jolloin vältän niiltä hutiostoilta. Juuri tilasin mekon toiselta merkiltä ja sen kanssa koko meni aivan päin prinkkalaa, vaikka sen olisi pitänyt olla oikea. Suosin siis jatkossakin H&M:ää. Pidän valtavasti tästä tyylistä. Valkoinen kauluspaita ja farkut ovat todella klassinen yhdistelmä. Mutta rikotut farkut antavat asulle pienen särmän.

Tiedätkö muuten, että H&M:n verrkkosivuilla jokaisen tuotteen kohdalta on mahdollista nähdä, kuinka ekologinen kyseinen vaatekappale on? Minusta aivan loistava parannut kyseisen kaupan palveluihin. Tiedän, että H&M on pikamuotiketju sanan varsinaisessa merkityksessä. Mutta itseäni ilahduttaa suuresti se, että he tekevät koko ajan töitä ekologisuuden eteen ja muuttavat omaa toimintaansa.

Valkoinen kauluspaita - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä super ihana laukku on Katrilta lainassa. Ja ilmoitin hänelle jo alustavan varauksen siltä varalta, että hän meinaa myydä sen. Joten toivottavasti hän muistaa sen, että kysyy ensin minulta ennen kuin ilmoittaa laukun Zadaahan tai jonnekin muualle. 😀 Sitä ennen saatan lainailla laukkua kerran jos toisenkin. Sen saa pidettyä näin clutch-tyylisesti, mutta siinä on myös ohut, kultainen hihna, joten se on aika monikäyttöinen.

Valkoinen kauluspaita - BMH - Big mamas home by Jenni Plus muoti - BMH -Big mamas home by Jenni

Aina ballerinatyttö

Naureskelin tässä, kun jossain kuuntelemessani podcastissa puhuttiin siitä, miten ballerinat tekevät paluuta. Mietin  silloin, ovatko ne joskus olleet poissa? Olen vannoutunut ballerinojen käyttäjä ja minulta löytyy niitä nykyään parit. Ne ovat ihan lemppari lämpimän sään kenkiäni. Nämä kyseiset beiget ballerinat ostin jo viime kesänä, mutta ne jäivät ikävä kyllä vähälle käytölle, koska olin niin paljon töissä. Nämä eivät varsinaisesti ole mitkään työkengät.

Asusteet - BMH - Big mamas home by Jenni Plus muoti - BMH -Big mamas home by Jenni

Lapset lähtevät pian toiseen kotiin viettämään kesälomaa ja meillä alkaa poikaystävän kanssa tämä aikuisten lomapätkä. Mikä on ihanaa. Meillä on jonkin verran suunnitelmia, mutta myös ihan suunnittelematonta aikaa, jolloin voidaan tehdä mitä halutaan. Minä aion ainakin uhmata käärmepelkoani ja tehdä pienen kävelyretken lempikallioilleni Vuosaareen. Pakkaan mukaan ainakin uikkarit.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Juhannussuunnitelmia

Musta ribbimekko

Toinen paljon kysytty kukkamekkoni

Kesämekko stailattuna syksyyn

Satiinihame ja neule

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.