Hae
Big mamas home

Haalari stailattuna syksyyn

Yksi yleisimpiä sisältötoiveita, joita olen teiltä saanut on ehdottomasti se, miten stailata kesävaatteita syksyyn ja viileämmille ilmoille. Ymmärrän täydellisesti, että lempivaatteilleen haluaa lisää käyttökuukausia vuoteen. Totta kai lempi vaatettaan haluaa käyttää ympäri vuoden. Oman vaatekaappini perusta on se, että vaatteita voi käyttää mahdollisimman monessa tilanteessa ja mahdollisimman monien vaatteiden kanssa. Ajatusmallissani on jotain samaa kapselipukeutumisen kanssa, mutta en todellakaan ole niin minimalisti että vaatekaapissani olisi esimerkiksi vain 20 vaatekappaletta. Mutta kaikki sopii kyllä yhteen.

Mitä tulee kesävaatteista syysvaatteiksi stailaukseen, oma periaatteeni on aika yksinkertainen. Kerrosta, kerrosta ja kerrosta. Yleensä stailaan vaatteen kesäkeleistä viileämpiin keleihin, ihan vain vetämällä päälle neuleen. Mikä on ehdottomasti yksinkertaisin ja helpon ratkaisu. Olen tänä syksynä julkaissut tällä periaatteella kaksi erillaista asua, jotka löytyvät täältä ja täältä. Kaksi edellistä asua ovat olleet mekkoja, joten nyt kaivoin kaapista esiin haalarin ja kerrostin sen päälle jotain lämpimämpää.

xl muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Naisten haalari stailattuna syksyyn - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Haalareiden kanssa vessassa käynti on toki melkoista pujottelua, mutta ne jotka tyylistä pitävät, ovat valmiita tähän pieneen hankaluuteen. Minä kuulun siihen ihmisryhmään, joka pärjää haalarin kanssa, mutta ei ole valmis pelaamaan bodyjen nepparien kanssa. Lukuunottamatta tätä seikkaa, haalari on minusta todella kauniita ja mukavia vaatteita.

Naisten haalari stailattuna syksyyn - BMH - Big mamas home Naisten haalari stailattuna syksyyn - BMH - Big mamas home by Jenni Jenni xl muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Haalari stailattuna syksyyn - BMH - Big mamas home by Jenni

Näissä kuvissa, haalarin päällä voisi hyvin olla myös neule, mutta minä valitsin tähän vaihtelun vuoksi collegen. Asu on järjettömän mukava päällä. Ja samaan aikaan se näyttää siistiltä ja kivalta. Voisin hyvin lähteä lounaalle tässä asussa. Paksummalla takilla, siitä saa myös astetta lämpimämmän.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Naisten haalari stailattuna syksyyn - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Second hand kengät - BMH - Big mamas home by Jenni Käsin tehdyt korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni

Asu

College H&M

Haalari H&M

Hiuspanta GAUHAR HELSINKI

Korvakorut HANDMADE

Kengät ZADAA SECOND HAND

Laukku ZADAA SECOND HAND

xl muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Pakko muuten jakaa teidän kanssanne tieto siitä, että nämä kuvat olivat aikamoista lavastusta. Sillä en kävellyt kyseisillä kengillä yhtään sen enempää, kuin mitä kuvaamiseen meni aikaa. Minulla oli nimittäin aivan järkyttävät rakot kantapäissä silloin, kun nämä kuvat Katrin kanssa otettiin. Ja nuo kengät ovat sen malliset, että ne onnistuivat aina hieraisemaan ikävästi kantapäätäni juuri rakon kohdalta. Poistin kameralta melkoisia irvistelykuvia näiden onnistuneiden otosten seasta. Kengät ovat kyllä tosi kivat muuten, kun kantapäissä ei ole rakkoja. 😀

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Päivän haaveasu: Syysloman lämmin asu

Haltiakummin asu – eli hempeä juhlamekko

Poncho ja farkut

Revityt farkut ja lempineule

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.