Hae
Big mamas home

Ystävänpäivänä

Kirjoitan näin viikon verran myöhässä ystävänpäivästäni, jonka vietin läheisen ystäväni kanssa. Tai vietin illan hänen kanssaan. Päivällä tein töitä yhden tulevan kamppanjan parissa. Minusta tuntui sopivalta viettää aikaa nimenomaan hyvän ystävän kanssa,  kun meillä täällä Suomessa juhlitaan kyseisenä päivänä nimenomaan ystävyyttä. Vaihdoimme puolison kanssa pienet lahjat päivän kunniaksi, mutta siinä se sitten oli. Hän jäi illalla lasten kanssa kotiin, kun minä lähdin pitkästä aikaa ystävän kanssa ulos.

Olin saanut kutsun Ryhmäteatterin Valeäidit esityksen ensi-iltaan. Halusin ehdottomasti ottaa aveciksi mukaan ystäväni Hannan. Ollaan puhuttu muutamia kertoja siitä, että halutaan mennä yhdessä teatteriin, joten tämä kutsu tuli täydelliseen hetkeen. Puolison kanssa saatiin järjestettyä aikataulut vielä niin, että minä pääsin lähtemään. Tällainen ei ole ollut minulle mitenkään itsestään selvää, sillä olen aina ollut sidoksissa lapsiini. Osaan arvostaa sitä, että kumppanini mahdollistaa minulle tällaisia hetkiä.

Sovittiin treffit keskustaan. Suunnitelmissa oli käydä ennen esitystä syömässä yhdessä. Ruokapaikaksi valikoitui Fat Ramen, vaikka olen ollut sen suhteen aavistuksen skeptinen. En ihan innostu liemessä lilluvista nuudeleista, mutta listalla oli myös muita vaihtoehtoja tällaiselle nuudelirajoittuneelle ihmiselle. Totesin, että täytyy ensi kerralla käydä testaamassa paikan bao bunit. Nuo crispy chiken nuudelit olivat ihan super hyvät.

Päästiin siis Valeäidit nimisen esityksen ensi-iltaan, mikä oli todella kiva. Pidettiin kumpikin näytelmästä. Se oli samaan aikaan hauska, sekä ajatuksia herättävä. Siihen nähden siis aivan loistava esitys. Siitä löytyi monet äitiyteen liittyvät kipukohdat, joita olen itsekin miettinyt. Lisäksi näin uusperheellisenä oli mielenkiintoista katsoa vähän erilaisen uusperheen dynamiikkaa, vaikka se olikin näyteltyä.

Ilta oli oikein onnistunut ja minusta oli tosiaan ihanaa viettää ystävänpäivänä aikaa ystävän kanssa.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Sunnuntaiaamun aamiainen ystävän kanssa

Viikonloppu ystävien kanssa

Perjantain parhaat teemailta

Torstailista

Ilta Stringbergillä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *