Hae
Big mamas home

Bette Box kokemuksia & heinäkuun boxi

Tein noin puoli vuotta sitten Bette Box-tilauksen itselleni. Halusin päästä testailemaan uusia tuotteita helposti ja laajasti, joten tällainen kauneusboxi kuulosti fiksulta vaihtoehdolta. Saan kuukaudessa useamman tuotteen testailtavaksi ja jos joku tuote on täysi huti, vien sen työpaikalle. Varmasti kelpaa jollekin. Vielä ei ole puolessa vuodessa tullut hutia, vaan kaikki on ollut kokeilun arvoista. 
Suurin syy, miksi valitsin nimenomaan Bette Boxin, oli se että Lumene ja Bette on kimpassa. Rakastan Lumenen tuotteita, joten on kiva päästä kokeilemaan niitä tätä kautta. 
Ajattelin tässä samalla esitellä tämän kuun boxin sisällön. Tämä ei muuten ole kaupallinen yhteistyö, vaan tilaan ja kirjoitan tästä ihan omaan piikkiin. Jatkossa ajattelin, että esittelen näitä silloin tällöin, jos boxissa tulee hyvät tuotteet. 
Heinäkuun boxi on Betten Kesäboxi vol. 2. (Kesäkuun boxi oli vol. 1) 
Ziaja vuohenmaito energisoiva ja siloittava kasvoseerumi 
Siitä ei ole kovin kauaa, kun kuulin vuohenmaidon olevan joku juttu kosmetiikassa. Tämän tuotteen testaamista odotan ehkä eniten. Tämän pitäisi stimuloida kollageenin tuotantoa ja tehdä ihosta hehkuvan, sekä terveen. Tätä saa ostettua Sokokselta. 
Cougar 5-in-1 Foundation ( Natural Light) 
Tämän pitäisi toimia peitevoiteena, sävynkorjaajana, bronzerina ja meikkipohjana. Lisäksi siinä on aurinkosuoja. Tätä todellakin testaan mielenkiinnolla. Tätä voi tilata osoitteesta cougarbeautyproducts.com 
Korres Ginger Lime vartalovoide 
Tämä on boxin vegaaninen tuote. Inkiväärin ja limen yhdistelmä tuntuu tuoksumaailmaltaan ainakin hyvältä. Testaan ehdottomasti. Bettessä on ollut joka kerta hyvä vegaaninen tuote, joten odotukset ovat tämänkin suhteen korkealla. Tätä saa ainakin Sokokselta ja Stockmannilta. 

Compeed rakkolaastari 
Tämä menee varastoon. Tuttu klassikko, joita tarvitaan aina. 

Dermosil Summer rain aloe-geeli 

Tähän suhtaudun varauksella. Tuote voi olla ihan hyvä, mutta olen vuosia käyttänyt Aloe geeliä, joka on 99% samaa, kuin tuore geeli lehden sisällä, joten suhtaudun varauksella tuotteisiin joiden pohjana on vesi. 
Lisäksi boxissa oli Lumenen VALO-sarjan testereitä. Kuten kerroin, rakastan Lumenea ja olen tykännyt jokaisesta VALO tuotteesta, jota olen kokeillut. Käytän taatusti nämä testerit. 
Lotuksen näytepaketti oli ilmeisesti ekstra, joka on tullut vain arpaonnen suosikeille. 
Kiinnostaisiko teitä muuten empties-sarja? Kertoisin teille loppuun käytetyistä tuotteita. Mitä mieltä olen ja ostaisinko uudestaan? Olen miettinyt tällaista, joten voisin toteuttaa tämän, jos teillä on kiinnostusta lukea. 

2 kommenttia

  1. Iina / MouMou kirjoitti:

    JOO! Mä tykkään ainakin tosi paljon tyhjien purkkien analyyseistä. 🙂

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Tämä täytyy kyllä toteuttaa. Ensin pitää vaan kerätä nämä tyhjät pullot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.