Hae
Big mamas home

Uusi alku & uusi osoite

Heippa. Somekanaviani seuranneet ovat mahdollisesti jo huomanneet, että olen muuttamassa. Tai siis blogini muuttaa uudelle alustalle ja osoitteeseen. Jätän samalla Kaksplussan yhteisön haikein mielin taakseni. Porukka Kaksplussalla on aivan mahtavaa, mutta koin ettei meidän lukijakunnat kohdanneet. Pallottelin ajatusta pitkään ja samalla päätin, että nyt olisi hyvä hetki siirtyä uudelle, astetta paremmalle blogialustalle. Ajatus itsenäisestä bloggaamisesta tuntuu juuri nyt tosi hyvältä. 
Menee pieni hetki, ennen kuin saan päivitettyä kaikkiin kanaviin uuden osoitteen, mutta eiköhän tämä tästä. Blogin löytää nykyään siis osoitteesta https://bigmamashomeblogi.com.

Yksi kommentti

  1. Helmi kirjoitti:

    Täällä seurataan ehdottomasti mukana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.