Hae
Big mamas home

Parhaat sovellukset Instagramin kaveriksi

Sosiaallinen media, vaikuttaja, influencer, instagarm, sovellukset

Bloggaamisen ohella tulee vähän niin, kuin väkisin useampi somekanava, joita pitää päivittää siinä samalla. Sen lisäksi ainakin oma puhelimeni on alkanut täyttymään erilaisista sovelluksista, jotka olen todennut käytännöllisiksi esimerkiksi instagramia päivittäessä.
Listaan teille nyt parhaat.
Sosiaallinen media, vaikuttaja, influencer, instagarm, sovellukset

Parhaat sovellukset Instagramin rinnalle

A Color Story

Oma suosikkini kuvien muokkaamiseen. Sovellus on helppo käyttää ja sisältää paljon erilaisia, ihania filttereitä. Perusfilttereillä pääsee jo pitkälle, joten rahaa ei välttämättä tarvitse käyttää maksullisiin filtteripaketteihin. Plussaa tässä on, että maksulliset filtterit jäävät pysyvästi käyttöön oston jälkeen, eikä tässä sovelluksessa ole minkäänlaista kuukausimaksua.

PicsArt

Toinen hyvä sovellus kuvien muokkaamiseen. Eri tavalla monipuolisempi, kuin Color Story ja itse käytän molempia sujuvasti ristiin, mikäli tarve vaatii.

Unfold

Tällä teen Storyyn kaikki ilmoitukset uusista postauksista. Vaikka pyrin pitämään istastoryn sellaisena rentona paikkana, jaan siellä myös huolitellumpaa sisältöä. Sitä varten tämä on ehdoton suosikkini. Enkä missään nimessä ole ainoa.

UNUM

Tällä sovelluksella voi suunnitella intafeediä etukäteen ja seurata hieman tilastoja. Todella näppärä ja helppokäyttöinen sovellus. Tällä esimerkiksi näet, milloin seuraajasi ovat aktiivisia ja milloin sinun kannattaa julkaista uutta sisältöä.

Yritystili

Suosittelen yritystiliä ehdottomasti jokaiselle. Se ei maksa mitään, mutta sen avulla on helppo seurata tilisi kävijätietoja. Jos tarkoituksesi on päivittää instagramia tavoitteellisesti, ota yritystili.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.