Hae
Big mamas home

Sinisilmäinen

Lueskelin tässä vanhaa kirjoitusta joidenkin vuosien takaa. Kyseinen kirjoitus on kirjoitettu kepeästi ja todennäköisesti ihan hyvällä mielellä. Siinä on hieman yritetty kiillottaa sen hetken hyvää oloa, vaikka tuohon aikaan homma on ollut jo todella pahassa syöksykierteessä. Kirjoitin siitä, miten silloinen kumppanini oli joutunut viikonlopuksi työreissuille. Olin tuolloin täysin sinisilmäinen ja uskoin tämän kyselemättä. Nyt tiedän jo, että hän on ollut silloin lemmenlomalla toisen naisen kanssa.

Sain kulla pettämisestä, kun erosta oli kulunut jo hyvä tovi ja olin ehtinyt ottaa etäisyyttä kyseiseen suhteeseen. Mutta kyllä sen kuuleminen silti sattui ja samaan aikaan se kävi myös täysin järkeen. Se selitti niin monta asiaa, joita olin ihmetellyt jo vuosien ajan. Olin ihmetellyt, mutta ollut kuitenkin niin sinisilmäinen, että olin uskonut kun minulle oli sanottu ettei mikään niistä ollut oikeasti mitään.

Sinisilmäinen - Pettäminen - BMH - Big mamas home by Jenni

Aika antoi etäisyyttä

Siitä huolimatta, vaikka olin pystynyt suhtautumaan tietoon siitä että minua oli vuosia petetty, melko rauhallisesti, eikä minulle jäänyt kummoistakaan luottamusongelmaa, oirehdin silti. On hetkiä, kun alan kelaamaan näitä asioita ja jään niihin ikään kuin jumiin. Mietin niitä merkkejä, joista minun olisi pitänyt tietää ja niitä jolloin minulle vakuutettiin kaiken olevan hyvin. Tunnen itseni välillä todella tyhmäksi, vaikka tiedän, että minua on manipuloitu taidolla. Olen ollut niin jumissa siinä toisen punomassa valheiden ja petoksen verkossa, että tuskin olisin nähnyt siinä yhtään mitään.

Tuo teksti, jota luin aiheutti minussa likaisen ja äärimmäisen epämiellyttävän olon. Siitä on hetki, kun näin on viimeksi käynyt. Olen pystynyt unohtamaan ja pääsemään tämän tiedon jo aikaa sitten. Noin konkreettinen muisto kuitenkin kamppasi minut taas. Minun oli pakko laittaa viestiä ihmiselle, joka on ollut tässä sopassa tukeni ja turvani. Olen niin kiitollinen siitä, että maailmassa on olemassa toinen ihminen, joka tietää kutakuinkin täsmälleen mitä olen kokenut.

Ei pettämistä suotta sanota henkiseksi väkivallan teosta. Se tekee ihmiseen ihan uskomatonta vahinkoa, eikä sitä pitäisi joutua kenenkään kokemaan. Minulla se tuhosi muun muassa vuosien hyvät muistot. Se on lisännyt omaa ahdistustani ja myös epävarmuuttani. Se on saanut minut kyseenalaistamaan monia asioita. Sen lisäksi olen joutunut olemaan huolissani myös omasta seksuaaliterveydestäni, koska joku toinen on valinnoillaan riskeeraanut sen.

Toivon, että joskus tulisi päivä, jolloin muistot eivät aiheuta minussa näin voimakkaita reaktioita.

Onni on ollut myös se, että olen saanut puhua kokemastani myös nykyisen kumppanini kanssa. Hän on pahoillaan siitä, mitä kaikkea olen joutunut kokemaan. Hän kuuntelee ja haluaa ymmärtää minua, kokemaani ja sen aiheuttamia pelkoja. Hän sulkee minut syliinsä ja kertoo rakastavansa minua haavoistani ja säröistäni huolimatta. Hän myös sanoo, että haluaa omalta osaltaan auttaa minua korjaamaan näitä säröja ja halkeamia. Olen niin onnellinen, että tässä maailmassa ei ole asiaa, josta en voisi hänelle puhua ja hän kuuntelee minua aina. Se on eheyttävää.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Väkivallan uhrit halutaan vaientaa

Hei, olen Jenni ja olen rakkausaddikti

Pari sanaa pettämisestä

Toinen nainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *