Hae
Big mamas home

Kaipaan hame ja mekkokelejä!

*Sisältää mainoslinkkejä

Rakastan näitä asukuvia! Tuulessa kuvaamisessa oli ihan hitokseen haasteita. Mutta katso tuota hameen helmaa, miten kauniisti se liikkuu! Nyt oli suorastaan vaikeaa valita kuvat tähän postaukseen, joten pahoittelut jos kuvia on jonkun mielestä liikaa.

Huomaan, että talven jälkeen minulla on tarve päästä käyttämään taas hameita ja mekkoja. Olenkin pukenut päälle jonkun hameen ja mekon heti kun tilanne ja keli sen on sallinut. Eli joko mittari on ollut lähellä plussaa tai sitten ulkona vietetty aika on ollut todella minimissä. Joten, aurinko, tee tehtäväsi. Kaipaan mekkokelejä!

 

Takki / H&M

College / H&M

Hame / Second hand

Laukku / Second hand

Korvakorut / Kaiko

Kengät / Ellos*

 

Hameiden ja mekkojen lisäksi kaipaan rakkaita värejä ja kukkakuosia. Kaikki kukkamekkoni ovat kuitenkin niin ohuita, että ihan pelkästään niillä ei vielä tarkene.

Olen edelleen iloinen siitä, että hankin tuon kuvissa näkyvän toppatakin pari vuotta sitten. Olin vuosia kärvistellyt pakkasilla liian ohuessa takissa. Mikä on tietysti ollut puhtaasti oma moka. Tänä talvena olen pärjännyt paljon paremmin kunnon paksun takin kanssa. Housuissa on vielä toivomisen varaa, sillä en ole vielä saanut aikaiseksi etsiä itselleni kunnon toppahousuja, mutta takin kanssa menee hyvin.

Pakko tähän loppuun vielä vinkata teille, että nuo minun kuvissa näkyvät nilkkurit ovat nyt Elloksella outletissa tarjoushintaan* ja siellä on vielä joitain kokoja jäljellä. Kannattaa ehdottomasti vilkaista, jos etsit tämän tyyppisiä nilkkureita. Nämä ovat olleet jalassa super mukavat ja aktiivisessa käytössä. Suosittelen lämpimästi.

Nyt livahdan hetkeksi lepäämään. Sanoin nimittäin Totelle, kun hän lähti vaunulenkille, että lepään hetken. Mutta täällä minä taas kirjoitan. Miten vaikeaa se onkin ottaa itselleen niitä lepohetkiä? Tunnistaako joku muu tämän?

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Helmikuun hyvinvointitavoitteita

Asu joka meinasi jäädä julkaisematta

Neule joka jäi mieleen

Kylmien päivien arkiasu – Neuletakki ja legginssit

Pakkaspäiviä

3 kommenttia

  1. Elina Mikkola kirjoitti:

    Mikä koulutus sulla on? 🙂

  2. saya kirjoitti:

    Itse käytän läpi talven hameita ja mekkoja 🙂 ei tietty ole pakko, mutta muutamia vinkkejä jos _haluaa_ käyttää: 1) hameen alla käytän sukkahousujen sijaan paksuja thermotrikoita. Mulla on baralta aika sporttiset talvitrikoot, mutta loppujen lopuksi itsellä ei ne kovin paljon edes näy hameiden alta (ks. seuraavat kohdat) 2) Talvella suosin erityisesti melko pitkiä helmoja. Ei maahan asti, mutta kyllä ne helmatkin lämmittää! Jos hame on esim. Yli polven, niin reisiä lämmittää oikein hyvin. Toki riippuu materiaalista, mulla on pari paksumpaa hametta. 3) Ulkona käytän säärystimiä (pitkät villasukat toimisi myös), jotka lämmittää sitten jalkoja alhaalta, mistä helmat eivät yletä lämmittämään!
    Toki kovilla pakkasilla on ehkä kätevämpää tyytyä kalsareihin ja housuihin, mutta tuli testattua silloinkin pari mekkoasua ja itse asiassa oli todella lämmin, kun oli kahdet trikoot päällekkäin, sitten säärystimet, pitkä villaliivimekko ja sen alla vielä villapaita 😀

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Siis kyllä minäkin käytän hameita ja mekkoja todella paljon talvellakin. Mutta niiden käyttö lisääntyy huomattavasti. Talvella käyttöä jarruttaa myös vähän se, että tuntuu ettei minulla ole sopivaa takkia, että hameet pääsisivät kunnolla esille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *