Hae
Big mamas home

Tallinnan ravintolavinkit

Nyt on vuorossa viimeinen Tallinna-aiheinen postaus. Viimeiseksi jätin meidän ravintolavinkit. Tätä postausta minulta on toivottu ehdottomasti eniten, joten nyt se viimein tulee. Toivottavasti se on odottamisen arvoinen. 🙂 Tämän jälkeen palataan taas niihin tuttuihin ja turvallisiin postauksiin, joita blogissa on ollut ennen tätä.

Ravintolavinkit

Tallinnan ravintolavinkit - BMH - Big mamas home by Jenni Pizza - BMH - Big mamas home by Jenni Pizza - BMH - Big mamas home by Jenni

Lala pizza – Balti Jaama Turg

Meidän ensimmäisen päivän lounas oli Lala Pizza nimisessä pizzeriassa Balti Jaama Turgissa, josta olen kirjoittanut oman postauksensa. Pizzat olivat todella kohtuuhintaisia. Oma, pienempi margaritha pizzani maksoi 5 €:a. Ja se oli toiseksi paras pizza, jonka olin syönyt. Hinta/laatu-suhde on ihan täysi kymppi.

Me valkattiin paikasta niin sanotusti ulkopöytä, eli pöytä oli ravintolan ulkopuolella, mutta kuitenkin koko torin kattavan katoksen alla. Siinä ei olisi siis päässyt kastumaan, vaikka ulkona olisi satanutkin.

Arvosana 4/5. Tosi hyvä hinta-laatusuhde, mutta ei varsinaisesti lyönyt ällikällä. Voidaan silti suositella tätä lämpimästi. Ollaan myös kuultu, että kaikki paikan ravintolat on todella hyviä ja torilta löytyy se Tallinnan ainoa hyvä burgerpaikka.

Manna La Roosa Tallinna - BMH - Big mamas home by Jenni Manna La Roosa - Tallinna - BMH - Big mamas home by JenniManna La Roosa Tallinna - BMH - Big mamas home by Jenni

Manna La Roosa

Tätä meille kehui useampi ravintola-alan työntekijä, kun kumppanini kyseli heidän omassa FB-ryhmässään suosituksia Tallinnaan. Meille sanottiin, että täällä on hyvät ruuat, hyvä palvelu ja erityisesti hyvät drinkit. Ravintolassa on todella upea ja näyttävä julkisivu ja sisustus. Julkisivu on verhottu kauttaaltaan kukkaköynnöksellä. Se erottuu kyllä selkeästi ympäristöstään.

Vedettiin pidemmän kaavan kautta. Syötiin alkupalaksi Bruchetta lautanen. Minä söin pääruuaksi burgerin ja kumppanini risoton. Jälkiruuaksi tilasin Creme bruleen ja kumppanini passion juustokakun. Kaikki muu oli ihan todella hyvää, paitsi burgeri, joka oli keskinkertainen. Kuulin jälkeen päin, että Tallinnassa ei kuulemma hanskata burgerien tekemistä, joten minun olisi ehkä kannattanut tilata jotain muuta.

Palvelu oli todella ystävällistä. Me tehtiin pöytävaraus sunnuntai-illalle, mikä selkeästi kannatti, koska meidän tulon jälkeen ravintola alkoi täyttyä. Arvosana myös tässä 4/5. Tosi hyvä.

Tallinnan matkapäiväkirja - BMH - Big mamas home by Jenni Platz Tallinna - BMH - Big mamas home by Jenni Platz Tallinna - BMH - Big mamas home by Jenni

Platz – Rotermannin kortteli

Kakkospäivän lounaspaikka. Tätä meille suosittelivat myös ravintola-alan ammattilaiset ja tämä oli suositusten arvoinen. Ehkä lopulta suosikkini kaikista kolmesta. Täällä käyn ehdottomasti toistekin.

Platzissa oli todella kiva ja iso terassi, jossa mekin istuttiin. Sisällä sisustus oli myös kiva ja allekirjoittanutta ilahdutti aivan erityisesti tuoreet liljat vessassa. 😀 Olen ennenkin puhunut siitä, että rakastan yksityiskohtia.

Täällä tilattiin lounaaksi lankkupihvit, mikä oli todella hyvää. Arvosana 5/5. Täällä palvelu oli myös tosi ystävällistä.

 

Tässä nämä ravintolavinkit nyt olivat. Toivottavasti niistä on teille iloa. <3

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Hotellivinkki: Hektor Container Hotel

Balti Jaama Turg

Tallinnan matkapäiväkirja

Ensimmäinen parisuhdeloma

Postikortteja Tallinnasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.