Hae
Big mamas home

Viikon suosikki: Dreamcozy Calendar 2020

Tällä kertaan viikon suosikki on mielettömän kaunis Dreamcozyn kalenteri tälle vuodelle. Näin helmikuun puolella, on ehkä vähän myöhäistä puhua kalenterista, mutta en välitä. Tämä vuosi ei ole lähtenyt liikkeelle ollenkaan niin, kuin suunnittelin joten saatte lukea kalenterista vielä näin helmikuussa.

Big mamas home by Jenni S. Viikon suosikki: Dreamcozy Calendar 2020

Big mamas home by Jenni S. Viikon suosikki: Dreamcozy Calendar 2020

Vietin viime vuoden kokonaan ilman kannettavaa kalenteria ja selvisin siitä. Olen kuitenkin sen verran perinteinen tyttö, että tälle vuodelle kaipasin digikalenterin lisäksi myös paperiversiota. Ja olen ollut niin tyytyväinen päätökseeni pitää mukana paperikalenteria. Pysyn paremmin perillä työvuoroista ja muista menoista. Tämä kyseinen yksilö on myös kaunis ja käytännöllinen.

Big mamas home by Jenni S. Viikon suosikki: Dreamcozy Calendar 2020

Big mamas home by Jenni S. Viikon suosikki: Dreamcozy Calendar 2020

Olin sen verran myöhään kalenterinhaku reissulla, että menasin jäädä ilman. Haaveilin ensin Annika Välimäen kauniista kalenterista, mutta kuten sanoin, olin liikkeellä vähän turhan myöhään. Sitten bongasin sisustusidolini blogista tämän kauniin, vaalean kalenterin ja tilasin sen viipymättä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.