Hae
Big mamas home

Ensimmäisistä kotikutsuista – Pomp de Lux AW19

Kun viime keväänä tutustuin ensimmäistä kertaa Pomp de Luxin lastenvaatteisiin, varasin heti omat kutsut tälle syksylle. Näin ollen pääsimme ystävieni kanssa tutustumaan ensimmäisten joukossa syksyn ja talven mallistoon. Sillä niinhän siinä kävi, että kun olin tilannut SS19 mallistosta, hurahdin täysin merkin vaatteisiin. Kutsujen emännöiminen ei ollut itselle entuudestaan tuttua puuhaa, mutta kun joku tulee varta vasten esittelemään vaaterekeittäin vaatteita kotiini, saatoin tunte itseni hetken aikaa prinsessaksi.
Big mamas home by Jenni S. Ensimmäisistä kotikutsuista - Pomp de Lux AW19, Woodland
Malliston vaatteita meille tuli esittelemään Milja, joka on tehnyt vuosia töitä vaatealalla ja lähtenyt hoitovapaalla kokeilemaan Pomp-esittelijän hommaa. Ammattitaidon lisäksi Miljasta välittyy se tietty palo tätä hommaa kohtaan ja hänen esittelyssään oli ilo olla.
Big mamas home by Jenni S. Ensimmäisistä kotikutsuista - Pomp de Lux AW19, Woodland
Se, mihin minä ihastuin heti ensikerrasta on se periaate, että mallistoja tehdään joka vuosi kaksi ja vain kaksi ja ne myydään loppuun asti. Milja kertoi meille, että tämä toimii käytännössäkin todella hyvin. Viimeistään kauden alennusmyynnit tyhjentävät varastot todella hyvin ja loput jäljelle jääneet kappaleet menevät Pompin outlettiin Tanskassa. Tämä on niin paljon parempi vaihtoehto, kuin ylijäämävaatteiden polttaminen, mitä sitäkin tehdään. Lisäksi tämän syksyn mallistossa on käytetty paljon luomumateriaaleja ja tyttöjen mallistossa on käytetty kierrätettyä polyesteriä. Tiedän ettei vaateteollisuudella pelasteta tätä maailmaa, mutta tällaiset jutut ovat itselle tärkeitä.
Big mamas home by Jenni S. Ensimmäisistä kotikutsuista - Pomp de Lux AW19, Woodland
Pomp de Luxin AW19 mallisto on saanut nimekseen Woodland. Sen päävärejä ovat lämmin okra, metsän vihreä, laivaston sininen, burgundi ja haalea roosa. Kaikki mallistot suunnitellaan myös niin, että vaatteet sointuvat yhteen sesongista toiseen. Mikä on ihan parasta. Shoppailin Pompin vaatteita ensimmäistä kertaa kevään mallistosta ja olen etisinyt merkin vaatteita myös käytettyinä. Ja kaikki menevät onnellisesti ristiin. Jopa meidän millintarkka kolmevuotiaamme ei sano vastaan.
Lisäksi vaatteet ovat kohtuuhintaisia ja laadukkaita. Pompilla otetaan asiakaspalaute vakavasti ja laatuun kiinnitetään jatkuvasti huomiota.
Big mamas home by Jenni S. Ensimmäisistä kotikutsuista - Pomp de Lux AW19, Woodland
Itse kutsujen järjestäminen ei ollut vaikeaa. Piti vain kutsua ystävät paikalle ja valmistaa jotain pientä kahvipöytään. Jälkimmäinen ei tietenkään ole välttämätöntä, mutta on se kiva osa elämystä. Leivoin itse tonnikala- ja sitruunamarenkipiirakan, muuten hyödynsin muun muassa kaupan mutakakkua, patonkeja, kasviksia, tuorejuustoa ja hummusta. Kutsuaamuna googlasin hätäpäissäni myös helpon moctail ohjeen ja tarjoilin vierailleni lopulta appelsiini-inkiväärijuomaa, joka sai tarjoiluista eniten kehuja. Tämä alkoholiton juoma jää ehdottomasti meidän repertuaariin.
Big mamas home by Jenni S. Ensimmäisistä kotikutsuista - Pomp de Lux AW19, Woodland
Ja tietysti kutsuille varataan edustaja, joka tulee esittelemään tuotteet kotiin. Kuten kirjoitin, meillä kävi Milja, jota voin suositella todella lämpimästi. Edustajan kautta tilatessa tukee samalla tätä kyseistä pien-/kevytyrittäjää ja sillä tavalla voi saada myös itselleen etuja.
Big mamas home by Jenni S. Ensimmäisistä kotikutsuista - Pomp de Lux AW19, Woodland
Minulla oli kutsuja varten laadittuna tarkka ostoslista. Koska tämä on potentiaalinen hetki, milloin mopo saattaa lähteä keulimaan. Ostoslistalla oli kohtansa myös tyllihameille, joita kumpikin tyttö rakastaa. Esikoinen toivoi upeaa burgundin väristä tylliunelmaa ja kuopus halusi mustan. Ja ovathan hameet ihania. Sen lisäksi tilasin kuopukselle yhdet Pompin legginssit, joita minulle on kehuttu valtavasti ja ihastuttiin niihin kyllä täysin. 92 cm legginssit pysyvät meidän rimpulalla kuopuksella päällä, eivätkä tipu. Näitä ostan lisää.
Samoin ihastuin Pompin farkkujen tuntuun. Ne eivät olleet karkeita, vaan todella pehmeitä ja tuntuivat joustavilta. Niitä tilaan varmasti yhdet kokeiluun kummallekin tytölle, koska lasten housujen täytyy olla mukavat. Kaunis ulkonäkö on tietysti plussaa. Ainakin äidistä.
Big mamas home by Jenni S. Ensimmäisistä kotikutsuista - Pomp de Lux AW19, Woodland
Vaatteet ovat ihanan ajattomia ja uskon täysin, että isosiskolle ostetut kappaleet menevät hyvinä myös pikkusiskolle. Meistä on tullut Pompille todella tyytyväisiä asiakkaita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.