Hae
Big mamas home

Yksinkertaista tarjottavaa vaatekutsuille

Meillä on viikonloppuna pienet Pomp de Lux kutsut, joihin olen kutsunut muutaman ystäväni ihastelemaan AW19 mallistoa. Ja jotain pientä heille pitäisi tarjoilla. Yksi juttu, jonka olen viime vuosina oppinut, on se etten yksinkertaisesti ole samanlainen pullantuoksuinen kotiäiti kuin omani. Kun meille tuli vieraita ollessani lapsi, kahvipöydässä oli A I N A vähintään itse tehtyjä pullia tai mokkapaloja. Nykyään äiti pyöräyttää käden käänteessä juustokakun pahimpaan hätään. Kun tiedossa oli jotain suunniteltua, kakkuja oli kaksi (tai jopa kolme), sen lisäksi pullaa, piirakkaa ja paria eri suolaista vaihtoehtoa.
Yritin vuosia pyrkiä samaan. Halusin olla täydellinen, pullalta tuoksuva emäntä, joka kestitsee vieraita tuosta noin vain, ilman hikipisaraakaan. Yleensä sillä seurauksella, että olin aivan loppu ja leivokset olivat jostain kohtaan kärsineitä, kun kärsivällisyyteni ei ollut riittänyt missään loppuun asti. Olen oppinut, että vähempikin riittää.
Big mamas home by Jenni S. Yksinkertaista tarjottavaa vaatekutsuille
Big mamas home by Jenni S. Yksinkertaista tarjottavaa vaatekutsuille
Nykyisin mietin heti, missä kohtaa aita on riittävän matala. Kun saan kotiin kahviseuraa, käyn jossain kivassa ruokakaupassa (esim. Herkku) hakemassa, jotain helppoa hyvää kahvin kanssa. Kuvissa näkyy Herkusta ostettuja croisantteja, voi-briossileipää, sekä Herkun kokkien valmiiksi tekemä mansikkarahka. Minun tehtäväkseni jäi lusikoida rahka laseihin, pestä ja pilkkoa päälle marjoja. Croisanttien ja leipien kaveriksi pilkoin kasviksia ja avasin tuorejuuston. Katoin kauniisti ja asettelin maljakkoon tuoreita kukkia. Sain kahvikaverilta kiitosta ja kehuja, vaikka tunnustin auliisti etten ollut tehnyt rahkaa itse.
Big mamas home by Jenni S. Yksinkertaista tarjottavaa vaatekutsuille
Big mamas home by Jenni S. Yksinkertaista tarjottavaa vaatekutsuille
Isompiin kesteihin leivon kyllä. Nautin leipomisesta tiettyyn pisteeseen asti. Ja haluan ehdottomasti äitinä leipoa tyttärilleni syntymäpäiväkakut. Vaikka panda-kakku ei sitten olisikaan se eläintarhan kaunein yksilö. Olen leipoessa kuitenkin luvannut pysyä mahdollisimman yksinkertaisissa resepteissä. Juustokakut ovat bravuureitani ja koen ettei niissä vain voi mennä pieleen. Mutta osaan minä muutakin. Lisään postaukseen muuten pienen listan helpoista tarjottavista, jotka sopisivat esimerkiksi vaatekutsuille tai vaikka syntymäpäiville.
  • Juustokakut
  • Browniet
  • Piirakat (suolaiset ja makeat)
  • Täytetyt croisantit (esim. tomaatti-mozzarella)
  • Täytetyt voileivät (esim. tonnikala-sweet chili sandwichit)
  • Coctailpalat
  • Tapakset
  • Suklaata
  • Keksit
  • Dippikasvikset ja hummus

Big mamas home by Jenni S. Yksinkertaista tarjottavaa vaatekutsuille

Big mamas home by Jenni S. Yksinkertaista tarjottavaa vaatekutsuille
Ajattelin valmistaa viikonloppuna muutaman helpon jutun, kuten täytetyt croisantit, kala- ja sitruunapiiraan. Täydennän näitä dippivihanneksilla ja hedelmillä, sekä marjoilla. Uskon, että näillä päästään jo pitkälle.
Muuten, Pomp de Luxin AW19 mallisto julkaistaan tänään maanantaina. Kutsumyyntikausi alkaa torstaina 29.8 ja verkkokauppa aukeaa 2.9. Meidän kutsut ovat viikonloppuna ja mallistoa tulee esittelemään meille Milja. Olen viestitellyt hänen kanssaan jo kevään kaudesta asti ja odotan innolla tulevaa. Miljalta saa ihanaa palvelua ja hän jopa teki minulle tilin Pompin nettikauppaan, jotta kaikki etuudet tulisivat varmasti oikein. Ihanaa sitoutumista. Arvostan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.