Hae
Big mamas home

Arki eristyksen jälkeen

Huomenna alkaa viimein arki. Kun pakkasin 23 päivä joulukuuta työkoneeni laukkuun, en olisi uskonut, että työntekoon tulee näin pitkä tauko. Minulla on eristyksen jäljiltä päivät täysin sekaisin. Ilman viikonlopun ohjelmaa en olisi välttämättä selvinnyt töihin oikeana päivänä. Onneksi arki alkaa viimein ja viikot saavat kunnon rytmiä.

Korona ja eristys teki tästä vuoden alusta hyvin erilaisen, kuin olin aluksi kuvitellut. Toisaalta, eipä kukaan suunnittele joutuvansa eristykseen. Edes tänä maailmanaikana. Oma sairastuminen oli kevyt yllätys, vaikka tiesin tasan tarkkaan, kuinka paha tilanne oli ennen sairastumistani. Tällä hetkellä näyttää siltä, että on vain ajan kysymys koska se korona osuu kullekin ja kuinka rajuna. Itse koen päässeeni suht helpolla, vaikka olenkin ollut päiviä aika huonossa kunnossa. Missään vaiheessa ei kuitenkaan tarvinnut pelätä, ettenkö olisi pärjännyt kotona. Eivätkä mitkään oireet ole näyttäneet jääneen pitkäaikaisiksi. Haju- ja makuaistini palasivat jo ennen karanteenin loppua.

Arki - BMH - Big mamas home by Jenni

Koronan ja eristyksen vuoksi, myös lasten olo toisessa kodissa piteni yli kahden viikon mittaiseksi. Vaikka he tulivat minun luokseni nyt pari päivää etuajassa. Tämä oli taas meille kolmelle pisin jakso erossa toisistamme. Minä olen ollut alusta asti tyttöjen elämässä se vanhempi, joka on ollut eniten läsnä. Vaikka se on tässä vuoroasumisen myötä tasoittunut merkittävästi. Pitkät erossaolojaksot kuitenkin tietävät aina oirehdintaa, kun lapset eivät yhtäkkiä saakaan olla totutusti kanssani. Ennustan siis jonkin verran tavallista rankempaa ensimmäistä arkiviikkoa. Täytyy olla vain entistä enemmän läsnä tytöille tällä viikolla. Tehdään viikonloppuna sitten jotain ihan ekstra kivaa. Tytöt ainakin toivoivat lettuja ja Disneyn uutta Encanto elokuvaa.

Viikonloppuna sain nauttia myös uuden murun seurasta. Minusta tuli kertaheitolla sellainen ärsyttävä ihminen, joka selittää: ”Kyllä sen vaan sitten tietää, kun se kolahtaa.” Tämä ihmissuhde nimittäin kolahti niin, että tuntui. Vaikka minulla on edelleen muun muassa niitä hylkäämiseen liittyviä pelkoja, en ole ollut kertaakaan näin varma ja luottavainen.

Ihanaa alkanutta vuotta!

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *