Hae
Big mamas home

Sunnuntaiaamun aamiainen ystävän kanssa

Tähän alkuun täytyy jälleen todeta, että elämäni on muuttunut aivan valtavasti viimesen vuoden ja viimeisten vuosien aikana. Ennen eroa olin täysin sidottu kotiin ja lapsiin. Kaikesta muusta vapaa-ajasta täytyi käydä pitkät ja vaativat neuvottelut. Eron myötä vapaa-aika lisääntyi, Vaikka samaan aikaan olin myös entistä sidotumpi lapsiin, kun he olivat kanssani. Silti se sen aikainen vapaus suorastaan huumasi minut. Nyt elän parisuhteessa, jossa saan olla samaan aikaan myös vapaa. Huomaan sen pienissä asioissa. Kuten siinä, että voin lähteä ystäväni kanssa aamiaiselle vaikka lapset ovat luonani. Riittää, että ilmoitan. Ja tämä on I-HA-NAA! Ja tämä vapaus pätee luonnollisesti myös toisin päin.

 

Ystäväni kutsui minut sunnuntaiaamuna aamiaiselle. Oltiin puhuttu tällaisesta joskus ohimennen. Heidi oli luvannut tehdä minulle french toasteja. Nyt sattui sitten sopiva hetki tälle aamiaiselle.

Oli ihanaa, sateisena sunnuntaiaamuna istua ystävän kanssa alas ja vaihtaa kuulumiset. Elämässä tuppaa tapahtumaan yhtä, jos toista lyhyessäkin ajassa ja meillä molemmilla oli paljon kerrottavaa. Ruuhlavuosiarjessa tuntuu välillä siltä, että ystävät jäävät paitsioon. Siitäkin huolimatta, että olen itse sairaslomalla. Minulla toki menee paljon omaa kapasiteettia ihan toipumiseen ja traumojen käsittelyyn. Ja lapsiviikolla arki pyörii kuitenkin vahvasti lasten ympärillä. Varsinkin, kun päiväkodista kantautuu tauteja vanhassa tutussa syklissä.

Joten näissä lähtökohdissa oli ihanaa istahtaa ystävän kanssa alas ja syödä rauhassa aamiaista. Ja vaikka nämä ovatkin vähän terveellisempiä french toasteja, niin olivat nämä älyttömän herkullisia. Vaahterasiirappi kyllä teki näihinkin balanssin, ettei homma mennyt liian terveelliseksi. Näitä pitää tehdä myös puolisolleni.

Tällaisia rauhallisia sunnuntaiaamun aamiaisia ystävien kanssa saisi kyllä olla useamminkin. Ihanan matalan kynnyksen tapa viettää aikka ystävien kanssa.

Heidin luota lähdin suoraan metroasemalle ja perhettäni vastaan, jotta pääsimme elokuviin.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Viikonloppu ystävien kanssa

Perjantain parhaat teemailta

Torstailista

Ilta Stringbergillä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *