Hae
Big mamas home

Musta trikoohame ja pitsitoppi

Olen vähän jäljessä näiden asukuvien kanssa. Näin ohuella vaatetuksella ei kyllä enää tarkene millään. Mutta haluan siitä huolimatta jakaa myös tämän asun teidän kanssanne. Siksi ajattelin laittaa nyt tiukalla aikataululla nämä parit lämpimällä kelillä kuvatut asut ulos, jotta pääsen siirtymään noihin lämpimiin ja syksyisempiin asuihin.

 

Takki / H&M

Toppi / H&M

Hame / H&M

Laukku / New Look

Kengät / Vans second hand

Korvakorut / Anniko

 

Kirjoitin aiemmin siitä, miten minulla on hirveästi ideoita siitä, mistä kirjoittaa, mutta aikaa on rajallisesti. Meidän vauva on omalla tavallaan vaativa. Hän kaipaa paljon syliä ja läheisyyttä etenkin minulta, mikä on sitonut minua paljon häneen. Paljon enemmän, kuin isosiskonsa aikanaan. Joten siinä on ollut oma sopeutumisensa. Samaan aikaan hän on ollut helpoin kaikista kolmesta. Mutta omille jutuille on tosiaan ollut tämän vauvan kanssa vähemmän aikaa, kuin oikeastaan koskaan ennen ja se on vaatinut sopeutumista. Samaan aikaan tuon naperon kanssa on aivan ihanaa. Ja tiedostan myös sen, että tämä on todella lyhyt hetki, kun tuo pienin on näin pieni.

Ihastuin raskausaikana tuollaiseen mustaan, pitkään trikoohameeseen ja päädyin hankkimaan vastaavanlaisen myös tällaisena tavallisena versiona. Tämä trikoohame on ihana. Tykkään tosi paljon tuosta takapuolen halkiosta. Se on ihana simppeli yksityiskohta. Hame on todella simppeli ja yksinkertainen, jolloin se menee yksiin todella monen vaatteen kanssa. Ilmojen viiletessä tämän voi yhdistää lämpimiin yläosiin ja takkeihin. Kesällä taas toppeihin ja muihin kevyisiin yläosiin. Tämä on todellinen luottovaate.

Mitkä ovat sinun luottovaatteesi?

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Lempi housut juuri nyt

Rennosti kaupungilla

Vihdoin sini-valkoinen kauluspaita

Rimpsukaulus, puhvihihat ja sitruunoita

Hattarainen neuletakki ja mukavin mekko Nansolta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *