Hae
Big mamas home

34 vuotta

Täytän tänään 34 vuotta. Taas on yksi vuosi elettyä elämää takana. Tällä kertaa oma mieliala on ihan vähän haikea sen vuoksi. Aiemmin tällä viikolla kuolleen Miki Liukkosen kohtalo suretti minua erityisen paljon. Kirjailijan kuolema kolahti erityisen kovasti minuun, sillä satuin huomaamaan, että olemme syntyneet niin samana vuonna, kuin päivänäkin ja vielä samassa kaupungissa. Olimme siis täsmälleen saman ikäisiä ja myös minä olen taistellut omien mielenterveysongelmieni kanssa. Olen käynyt todella syvissä vesissä, mutta selvinnyt niistä lopulta. Olen ollut äärimmäisen onnekas kun olen saanut apua sitä hakiessani. Avun saaminen tässä yhteiskunnassa, kun ei ole itsestäänselvyys, vaikka sitä osaisi hakea.

34 vuotta ja onnellinen

Olen mielettömän onnekas siinä suhteessa, mihin olen lopulta päätynyt. Elämäni on muuttunut melkoisesti jo yhdessä vuodessa. Puhumattakaan viimeisestä kymmenestä vuodesta. Vaikka elämässäni on asioita, jotka voisivat mennä vielä vähän paremmin, niin siitä huolimatta se on nykyään aika täydellistä. Minulla on rinnallani hyvä kumppani ja aivan ihanat lapset. Olen aina halunnut olla äiti ja elämässäni on ollut se vaihe, kun näytti vahvasti siltä etten välttämättä pääse koskaan kokemaan sitä. Nyt odotan kolmatta lastani syntyväksi hetkenä minä hyvänsä.

Nuorempana vanhenemistä pelkäsi, nyt minä melkeinpä odotan sitä. Elämä on muuttunut sitä paremmaksi, mitä enemmän ikää on tullut. Viisitoista vuotiaana ajattelin elämän tarjoavan parastaan, mutta väärässäpä olin. Nykyinen elämänvaihe on omalla tavallaan aivan ihana. En malta odottaa vauva-aikaa. Samaan aikaan olen saanut seurata kahden isomman lapseni kasvua ja kehitystä. Siinä ohessa olen saanut maistiaisia siitä, miten elämä tästä vielä muuttuu. Lapseni ovat mielettömiä tyyppejä ja on ilo oppia heistä koko ajan lisää.

Toivon todella, että minulla on vuosia vielä enemmän edessä, kuin takana ja saan nauttia niistä rakkaitteni kanssa.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

33 vuotta!

Synttäriviikko!

Juhla-asu: Peplum-paita ja suorat housut

Vaaleanpunaiset 6-vuotis synttärit

Synttäriviikonloppu kuvina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *