Hae
Big mamas home

Viikkokatsaus: Kaatosadetta & yksi neljävuotias

Taas on yksi viikko hurahtanut menemään. Aika menee niin nopeasti, että välillä sitä ei ehdi edes tajuamaan. Tämä viikko on ollut töissäkin todella hektinen, mikä edes auttaa nopeaa ajankulua. Sen lisäksi täällä blogin puolella on myös tapahtunut isoja asioita. Eikä tämä ole mitenkään huono juttu. Tämä on arkea.
Toivottavasti teidän viikkonne on sujunut hyvin. Tässä on menneen viikon Viikkokatsaus.
amas home by Jenni S. Viikkokatsaus: Kaatosadetta ja yksi neljävuotias
Maanantai
Tämä oli ensimmäinen päivä, kun tytöt saivat laittaa uudet sadehaalarit hoitoon. Päätin helpottaa meidän syksyn kuravaaterumbaa näillä. Löysin haalarit Jollyroomin kesäaleista. Pikkusiskolle vaaleanpunaisena ja isosiskolle hänen suosikissaan, leopardikuosissa. Mieheni vei tytöt aamulla hoitoon ja minä lähdin töihin. Töiden jälkeen lähdin hakemaan tyttöjä ja päätettiin kävellä rannan kautta kotiin. Pikkusiskokin kävelee koko ajan enemmän ja enemmän. Rattailla matkustaminen on hänen mielestään koko ajan ikävämpää ja ikävämpää. Käveleminen sen sijaan on ihanaa. Yritetään tietysti antaa hänen kävellä mahdollisimman paljon. Odotan itse asiassa jo kovasti sitä, että pääsemme rattaista eroon.
Viikon paras kirppislöytö: Nämä tehtiin jo aiemmin, mutta ne saapuivat tällä viikolla postissa. Nimittäin vino pino hyväkuntoisia vaatteita meidän esikoiselle. Esittelen nämä kunnolla myöhemmin.
Viikon paras lapsijuttu: Työkaverini oli siivonnut laatikoitaan ja toi minulle koruja, tytöille annettaviksi. Tytöthän olivat aivan haltioissaan uusista, kimaltavista koruista. Minulla on oikeasti maailman parhaat työkaverit.
amas home by Jenni S. Viikkokatsaus: Kaatosadetta ja yksi neljävuotias
Tiistai
Tänä aamuna meillä oli kuopuksen neuvola. Aamulla puin tytöt ja vein esikoisen hoitoon. Käveltiin pikkusiskon kanssa hoitajan kodilta kaupan kautta neuvolaan. B oli kasvanut reilussa puolessa vuodessa yhdeksän senttiä. Hän on hieman ikäänsä edellä kehityksessä. Mikä on varmasti puhtaasti sen ansiota, että hän yrittää kovasti pysyä isosiskonsa perässä. Neuvolan jälkeen vein kuopuksen hoitoon ja palasin kotiin. Tämä päivä minulla meni valehtelematta melkein kokonaan blogin uuden pohjan ja kaiken hienosäädön kanssa. Onneksi olin varannut urakkaa varten kahvia ja suklaata. Ne tulivat tarpeeseen. Välillä meinasi itku tulla. Tuntia ennen tyttöjen hakua, päätin lähteä lenkille tuulettamaan päätä koneella istumisen jälkeen. Mikä tuli tarpeeseen.
Viikon paras elokuva: Passengers. Sci-fi elokuvat kiehtovat ja tämä oli todella hyvä.
Viikon itkettävin elokuva: Takaisin lähtöpisteeseen. Se kertoo pariskunnasta, jonka vauva kuolee juuri ennen laskettua aikaa. Itkin suurimman osan elokuvaa ja mietin, kuinka onnekas olen lopulta saanut olla. Elokuva on ihana, mutta surullinen.
amas home by Jenni S. Viikkokatsaus: Kaatosadetta ja yksi neljävuotias
Keskiviikko
Tänään tytöt olivat uudessa varahoitopaikassa, kun meidän perhepäivähoitaja oli vapaalla. Kumpikin meni hoitoon todella reippaasti ja tyytyväisenä. Päivän päätteeksi perhepäivähoitaja päivitteli, kuinka reippaat tyttäret meillä onkaan. Päivä oli sujunut itkuitta ja ikävöimättä. Illalla, kun olisi pitänyt mennä nukkumaan, esikoiselle iski kuitenkin kriisi. Hän kipitti vähän väliä sängystä olohuoneeseen miettien muun muassa sitä, minkä mekon hän pukee syntymäpäivillään ja minkälaisen kakun hän haluaa. Neidin syntymäpäivät ovat siis joulukuussa. En oikein tiennyt, miten tähän kolmevuotiaan akuuttiin kriisiin olisi pitänyt suhtautua.
Viikon isoin blogiin liittyvä juttu: Lähdin Kaksplussalta ja muutin uudelle alustalle. Toki muuttoa on valmisteltu pidemmän aikaa, kuten lähtöänikin. Kaksplussalla olo oli ihanaa, mutta kuten lapsenikin, blogini kasvoi ulos vauva-ajasta ja koin ettei meidän lukijakuntamme enää kohdanneet.
Viikon toinen iso blogijuttu: Täysin huomaamattani, blogini täytti neljä vuotta. Huomasin syntymäpäivän, vasta pari päivää myöhässä. Kiitos jokaiselle teille, jotka olette kulkeneet tähän asti matkassani. Arvostan teistä jokaista aivan valtavasti.
amas home by Jenni S. Viikkokatsaus: Kaatosadetta ja yksi neljävuotias
Torstai
Olin menossa iltavuoroon ja ajattelin olla oikein ahkera aamupäivällä ennen vuoron alkua. Minulla oli tarkka suunnitelma sen suhteen, mitä aioin kirjoittaa. Vanha tietokoneen rotiskoni ei ollut samaa mieltä asiasta, vaan päätti ettei toimisi enää ennen uutta ohjelmistopäivitystä. Kirjoittamisen sijaan ei auttanut muu, kuin valokuvata. Ainakin sain edistettyä projektejani jotenkin. Töissä työvuoro sai todella lennokkaan lähdön ja minä oikeastaan ravasin asukkaalta toiselle vuoron alusta loppuun.
Viikon paras äitijuttu: Fazerin Valko-maitosuklaata saa pieninä levyinä. Kyseinen patukka on lempparini ja nyt minun ei tarvitse raahata nippua patukoita kotiin, vaan voin ostaa pienen levyn, kun sitä tekee mieli.
Viikon paras kasvijuttu: Kuistin kautta-blogin Heidi innosti minua tutkimaan tienvarsia ja kannoinkin yhtenä päivänä kotiin heiniä ja pujoa. Lisäsin luonnosta poimimani kasvit maljakoihin the Floral Societyltä tilattujen kukkien kanssa.
amas home by Jenni S. Viikkokatsaus: Kaatosadetta ja yksi neljävuotias
Perjantai
Tänään Helsingissä oli suoranainen vedenpaisumus. Olin pikkuhousuja myöten märkä vietyäni tytöt hoitoon. Me olimme sopineet tälle päivälle alustavasti lenkin Iinan kanssa, mutta vaihdoimme sen lennosta kahvitteluihin. Oli ihanaa nähdä Iinaa pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia. Vaikka luenkin aktiivisesti hänen blogiaan, on se ihan erilaista vaihtaa kuulumisia kasvotusten. Samoin, saatoin purkaa hänelle omaa sydäntäni ja murheitani. Illaksi menin taas töihin, mutta sitä ennen ehdin vähän kirjoittaakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.