Hae
Big mamas home

Vaaleanpunainen mekko

Heippa rallaa. Tänään on astetta spesiaalimpi perjantai. Minun isäni on tullut Oulusta tänne Helsinkiin ja meitä moikkaamaan. Ensisijaisesti hän taitaa haluata nähdä noita lapsenlapsiaan, mutta samalla hän tapaa ensimmäistä kertaa myös minun kumppanini. Heräsin aamulla ajoissa, että ehdin käymään nopeasti kaupassa. Eilinen ilta meni hyvin pitkälti vanhan työkaverin luona. Illalla kotiin ei meinannut malttaa lähteä ei äiti, eikä lapset. 😀 Eli ilmeisesti onnistunut kyläily sen suhteen.

On myös todella kiva nähdä meidän iskää. Hän ajelee suurinpiirtein kerran vuodessa tälle suunnalle lapsenlapsia moikkaamaan. Viime kesä jäi koronatilanteen takia välistä, mutta nyt saadaan isä taas käymään. Meidän perheessä ei olla mitenkään super läheisiä. Soitellaan silloin tällöin ja nähdäänkin, mutta ei ollal välttämättä edes kuukausittain yhteydessä ja se on ihan fine. Se on vaan tapa, johon minäkin olen kasvanut. Se ei toki tarkoita etteikö meillä rakastettaisiin toisiamme, mutta ei me oikein osata toimia toisella tavalla. Kumppani, joka on yhteydessä lähes päivittäin omaan perheeseensä, on vähän ihmetellyt tätä.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Mekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Mekko / H&M

Kengät / ZADAA SECONDHAND

Laukku / NEW LOOK

Korvakorut / EI TIETOA

Vaaleanpunainen mekko - BMH - Big mamas home by Jenni Pellavasekoitemekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Vaaleanpunainen pellavasekoite mekko

Tämä pellavasekoite mekko on alelöytöjä viime talvelta. Se on kuitenkin ehtinyt vilahtaa somen puolella jo joitain kertoja ja saan aivan valtavasti kyselyitä siitä, mistä mekko on ostettu. Se on tosiaan alelöytö viime talvelta H&M:stä. Mekko on pellavasekoitetta ja todella miellyttävä päällä. Homevialauran Laura kirjoitti omassa somessaan siitä, että Suomen kesässä pitkähihainen mekko on paras ja olen samaa mieltä. Lyhythihaisille on paikkansa, mutta varsinkin viileämpinä päivinä suosin ehdottomasti pitkähihaisia mekkoja. Suosisin myös enemmän pitkähelmaisia mekkoja, mutta omalle varrelleni sopii huomattavasti paremmin nämä lyhyemmät mallit.

Jahka ilmat tästä aikanaan viilenevät, aion niin kaivaa nahkatakin tämän kyseisen mekon kaveriksi. Uskon, että ne sopivat hyvin yhteen. Talvella tein Instagramiin stailauksen tämän mekon ja erilaisten neuleiden kanssa. Joten vaikka tämä on hyvin kesämekkomainen, tällekin keksii kyllä käyttöä ympäri vuodeksi.

Pellavasekoitemekko - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Mekon sävy on todella kaunis, hento vaaleanpunainen. Ei liian kirkas, vaan sellainen ajaton. Malli on myös hyvin ajaton ja klassinen. Tämä mekko on todella hyvä kaveri mun kaikkien kukkamekkojen kanssa.

Nuo glitterkorvikset ovat aivan ihanat. Sain ne syntympäivälahjaksi eräältä ystävältä. Nekin ovat kuitenkin kotimaista käsityötä, kuten kaikki korvakoruni nykyään. En voi muuta sanoa, kuin että ystäväni todella tuntevat minut.

Glitter korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Ihanaa viikonloppua teille kaikille. Meillä alkaa ensi viikolla koulut. Niin minulla, kuin esikoisellakin. Minulla alkaa jo maanantaina ja esikoisella on eka päivä torstaina. En oikeasti osaa sanoa tällä hetkellä kumpi jännittää enemmän, koska lapsessakin on ollut havaittavissa selvää jännitystä. En varsinaisesti epäile etteikö kaikki menisi hyvin, mutta onhan se lapsen koulutaival oikeasti iso elämänmuutos.

Kivaa viikonloppua!

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Keltainen mekko

Hellepäivän asu

Kesämekko ja farkkutakki

33 vuotta!

Kukkamekko, farkkutakki ja magnoliapuu

 

Vaaleanpunainen mekko - BMH - Big mamas home by Jenni Vaaleanpunainen mekko - BMH - Big mamas home by Jenni Pellavasekoitemekko - BMH - Big mamas home by Jenni

2 kommenttia

  1. Ankrylik kirjoitti:

    Kaunis mekko ja todella sopii sulle! Ilahdun aina kun huomaan sun julkaisseen jotain. Kivaa viikonloppua!

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Ihana kuulla. <3 Yritän julkaista aktiivisesti, toki aina välillä elämä tulee tielle. Ihanaa, kun luet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.