Hae
Big mamas home

Miksi rakastan sinua esikoiseni

Shitty is the new black-blogin Sarianna oli tehnyt liikuttavan postauksen syistä, miksi rakastaa kuopustaan juuri nyt. Luin postausta kyynel silmäkulmassa ja halusin kirjoittaa muutaman samankaltaisen kohdan omista lapsistani. Molemmat saavat oman postauksensa. Enkä muuten osannut kirjoittaa tätä itkemättä.

Sarianna sanoi sen hienosti, että rakkaus lapsia kohtaan on hieman erilaista kummankin kohdalla. Rakastan molempia lapsiani niin, että välillä, kaikessa pakahtuvuudessaan sattuu. Mutta rakkaus todella on hieman erilaista kummankin lapsen kohdalla. Rakastin kumpaakin tyttöä jo vatsassa ja kummankin kohdalla rakkaus hyökyi ylitseni ensi hetkestä lähtien. He olivat minun jo kohdussa.

Big mamas home by Jenni S. Miksi rakastan sinua esikoiseni

Miksi rakastan sinua (esikoiseni)

Sinä teit minusta äidin. Tätä ei mikään mahti maailmassa muuta rakas. Sinä joulukuisena aamuna Kätilöopiston leikkaussalissa, sinä teit minusta äidin. Kun näin sinut ensimmäistä kertaa, muistan vain ajatelleeni, että näytät aivan minulta. Lääkkeistä huolimatta tunsin sinut omakseni ensi hetkestä alkaen. Olit hartaasti toivottu ja odotettu.

Kun hiivit illalla makuuhuoneesta olohuoneeseen ja kuiskaat ovella; “Äiti, hali ja pusu.” Sydämeni meinaa haljeta joka kerta. Minun pitäisi kehottaa sinut takaisin nukkumaan, mutta en voi. Saat joka kera sen pyytämäsi pusun ja halin.

Big mamas home by Jenni S. Miksi rakastan sinua esikoiseni

Big mamas home by Jenni S. Miksi rakastan sinua esikoiseni

Kun kiipeät syliini ja hierot nenääsi vasten omaani. En tiedä, mistä olet tämän oppinut, mutta se on joka kerta yhtä hellyyttävää.

Kun kerrot rakastavasi pikkusiskoasi. Sisaruus ei ole aina helppoa rakas. Minä jos kuka tiedän sen. Mutta on ihanaa seurata, miten hyvää huolta pidät pikkusiskostasi ja kuinka osoitat hänelle rakkauttasi. Tiedän, että kunhan kasvatte, pikkusiskosi tulee ihailemaan sinua suunnattomasti. Olet hänen esikuvansa.

Big mamas home by Jenni S. Miksi rakastan sinua esikoiseni

Big mamas home by Jenni S. Miksi rakastan sinua esikoiseni

Kun haluat väkisin pukea pipon väärin päin päähän. Olen yrittänyt auttaa muutamia kertoja sinua pukemaan pipon suoraan, johon olet vain todennut tiukasti; “Äiti, ei sen kuulu olla noin.”

Kun sanot rakastavasi minua…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.