Hae
Big mamas home

Suosikki kesäkorvikset kotimaisilta merkeiltä

Ei ole mikään salaisuus, että rakastan korvakoruja. Korvakorukokoelmani alkaa olla mittava ja ihan rehellisesti, en pysty perustelemaan itselleni yksienkään korvisten hankkimista. Muuten kuin, että ne ovat vain ihania. Ja tämä on minun tapani tukea kotimaisia merkkejä, kun vaatteiden löytäminen omassa koossani on vaikeaa. Kokoelmani koostuu nimittäin nykypäivänä pelkistä kotimaassa tehdyistä koruista.

Korvikset vilkkuvat tasaisesti asupostauksissani, mutta en ole koskaan tainnut esitellä niitä sen paremmin. Nyt jaan teille suosikki kesäkorvikset kotimaisilta merkeiltä. Plus yhdet ekstrat. Linkkaan mallin myös teille, jos sitä löytyy vielä.

Smiling Design – Faith

Nämä olivat jo viime kesän suosikkejani. Nämähän meinasivat jäädä minulta kokonaan saamatta, koska mallisto myytiin yhä uudelleen ja uudelleen hetkessä loppuun. Lopulta sain napattua itselleni yksittäiskappaleet, kun Johanna siivosi varastoaan. Näitä kannatti todella odottaa. Tätä nimenomaista väriyhdistelmää ei ole enää saatavilla, mutta mallia löytyy parissa muussa sävyssä Smiling Designin verkkokaupasta.

Smiling Design

Nämä olivat yksiä viime vuoden kesäkorviksista. Mallin nimeä en valitettavasti enää muista, mutta ihastuin näihin ensi silmäyksellä. Muistaakseni kyttäsein näiden tulemista verkkokauppaan, jotta ehdin varmasti nappaamaan omani.

Crazy Granny Design – Zen tiger

Nämä symppis tikrut ovat lahja puolisoltani. Himoitsin näitä useamman kuukauden, mutta en itse raaskinut ostaa näitä. Puoliso päätti sitten hemmotella minua ja ostaa nämä. Korvakorujen materiaali on vaneria ja nämä ovat kevyet, vaikkakin isokokoiset. Tätä mallia saa myös edelleen, eri värisenä tosin.

Vallakoru – Kultasiivet

Nämä ovat Vallakorun tämän kevään kevätmalliston ihanuudet. Perhoset ovat minusta ihanan tyttömäiset korut. Näitä on myös saatavilla eri värisenä.

Maanantaimalli – Uniikit

Nämä ovat itseni suunnittelemat korvakorut, jotka tein Maanantaimallin korupajalla. Eli vastaavanlaisia ei ihan heti tule vastaan. Nämä ovat melko isot ja silti kevyet materiaalinsa ansiosta. Minun mielestäni kesäkorvisten kuuluukin olla isot ja näyttävät, joten nämä menevät täydellisesti siihen määritelmään.

Handmade

Nämä ihanat kesäkorvikset ovat täysin uniikit. Ne ovat ystäväni minulle viime vuonna syntymäpäivälahjaksi tekemät. Koruissa on käytetty kierrätysmateriaaleja, joten nämä ovat taatusti uniikit. Ja ihan mielettömän söpöt.

 

Mitä tykkäsit tästä postauksesta? Jos tykkäsit, tästä on mahdollista saada jatko-osa. Minulla kun korviksia riittää. Parit kesäkorviksetkin on vielä esittelemättä, kun en viitsinyt venyttää postauksen pituutta mahdottomaksi.

-Jenni

 

ENSIMMÄINEN KUVA: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Äitienpäivälahjaksi Syyshortensia korut

Tumma kukkamekko ja vaalea trenssi

Sateenkaaria

Sininen kimono

Kuinka pukea vajaamittainen toppi 2/4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *