Hae
Big mamas home

Tammikuun parhaat

Tämä tulee ehkä päivän verran myöhässä, näin toinen helmikuuta, mutta en välitä. Inspiroiduin Jonna Luukon ja Sara Parikan tammikuun parhaat postauksista ja halusin tehdä oman listauksen.

Tammikuu ei todellakaan ole lempikuukauteni. Se on lähes yhtä pimeä ja kylmä kuin joulu- ja marraskuu. Mutta sitä ei voi kuorruttaa glitterillä ja kimalluksella tai joulun tunnelmoinnilla. Tämä tammikuu on tuntunut extra ankealta ja extra pimeältä. Liekö johtunut siitä, että ison osan kuusta on satanut vettä. Olen tyytyväinen siitä, että tammikuusta on taas selvitty ja nyt ollaan jo helmikuun puolella. Ihan parasta, kun nyt on taas valoisaa, kun käyn hakemassa nuorempaa lasta päiväkodista. Tästä taas pikku hiljaa kohti kevättä ja kesää.

 

Tammikuun parhaat

 Ihonhoitorutiinit / Olen innostunut taas kasvojen ihonhoidosta. Minulla tämä menee väkisinkin kausissa, mikä ei ole hyvä juttu. Tätä innostusta buustaa yleensä se, että alan kärsiä atiopian oireista, mikä saa minut sitten petraamaan ihonhoidossa. Nyt tuntuu siltä, että olen löytänyt itselleni oikeita tuotteita, kuten kosteuttava kasvovesi, jotka auttavat ihonhoidon ylläpidossa ja korjaavat tilanteen nopeasti, kun olen taas laiskistunut.

 

Laskiaispulla / Kauden paras herkku. Huomaan, että tässä raskaudessa monet herkut ja leivonnaiset lähinnä etovat, mutta laskiaispulla ei petä vieläkään. Täytekakku on edelleen kamalaa.

 

Sitrushedelmät / Kun kakku ällöttää, huomaan himoitsevani sitruksia. Greipit ja appelsiinit ovat juuri nyt pop. Syön niitä sellaisenaan ja puuron kanssa.

Ruokasuunnittelu / En voi riittämiin hehkuttaa sitä, miten paljon paremmaksi meidän arki on muuttunut ruokasuunnittelun myötä. Välillä ruokalistan suunnittelu ei meinaa kiinnostaa yhtään. Mutta kun lista on tehty ja kaupassa on käyty, saadaan nauttia viikon ajan ruokahuollon huolettomuudesta. Palaan tähän vielä omassa postauksessaan paremmin.

 

Kukat / Kukat toki ilahduttavat minua aina. Mutta tammikuussa puolisoni sanoi minulle yhtenä aamuna: ”Siirsin sulle rahaa. Käy ostamassa niillä kukkia. Kun mustakin on kiva, että kotona on tuoreita kukkia.” Olen selkeästi löytänyt toisen puoliskoni.

 

Uiminen / Edelleen, lempiliikuntamuotoni niin yksin, kuin lastenkin kanssa. Lapset ovat innostuneet tästä entisestään ja kumpikin harjoittelee kovasti uimataitojaan. Tästä on tullut todella mielekäs harrastus meidän perheelle.

 

Vauvan potkut / Pikku hiljaa vauvan liikehdinnästä ja potkuista on tullut päivittäinen juttu. Mikä on ihanaa. Kunnes muutaman viikon päästä saan todennäköisesti sanoa hyvästit kylkiluilleni.

 

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Tilinpäätös vuodesta 2022

Arkikuva 1/52

Tuleva kesä – Mitä ollaan tähän mennessä suunniteltu

Paras aika vuodesta

Leffatreffeillä ja Helsingin kolmanneksi parhaat burgerit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *