Hae
Big mamas home

Tuleva vuosi 2020

Kirjoitin viimeksi siitä, miten edellinen vuosi oli blogin osalta täysi floppi. Tavoitteeni eivät olleet edes päätä huimaavat, mutta en silti päässyt niihin. Olen hieman pettynyt. Mutta en aio jäädä märehtimään. Uusi vuosi ja uusi mahdollisuus. Nyt tytötkin ovat vähän isompia, joten ehkä minä tänä vuonna handlaan tämän. Nyt on aika ottaa tarkasteluun tuleva vuosi 2020.

Mainitsin myös, että minulla on tälle vuodelle ihan uusia tavoitteita ja suunnitelmia, joista yhden paljastin teille jo eilen. Tärkeintä minulle tulevassa vuodessa tulee olemaan se, että yritän toteuttaa itseäni riittävän rennolla otteella. En halua kokea samanlaista puhki kulumista, kuin viime kesänä, jolloin päädyin pitämään tauon. Eli oma hyvinvointi edellä, tälläkin kertaa.

Eli, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan blogin osalta!
Big mamas home by Jenni S. Tuleva vuosi 2020
Big mamas home by Jenni S. Tuleva vuosi 2020
Viikon suosikki

Viikon suosikkiin te ehditte jo tutustua edellisessä postauksessa. Sen lisäksi valitsen tälle vuodelle kolme teemaa, jotka liittyvät tulevaan vuoteen ja elämäämme jollain tavoin. Palaan näihin teemoihin tasaisesti tulevan vuoden aikana. Kirjoitan ajatuksia ja mahdollisia oivalluksia niistä. Seuraan mahdollista edistymistä ja kerron siitä teille. Yritin vastaavanlaista viime vuoden alussa, mutta silloin yritin saada teeman joka kuukaudelle, mutta sellainen tahti oli liian tiukka. Tämä tuntuu jo ajatuksena paremmalta.

 

Big mamas home by Jenni S. Tuleva vuosi 2020
Big mamas home by Jenni S. Tuleva vuosi 2020
#arkiruokaa

Sen lisäksi elvytän vanhan Arkiruokaa-postaussarjan. Tuntuu, että meillä mietitään jatkuvasti mitä tänään syötäisiin ja lyön vetoa ettei olla siinä suhteessa ainoa lapsiperhe. Lisäksi tämä sopii hyvin blogin tuleviin teemoihin. Jaan siis teidän kanssanne meidän perheen arkiruokasuosikit ja kerron mitä meillä kokataan.

Tulen samalla kertomaan myös kaikki meidän perheessä hyviksi havaitut vinkit ja niksit, mitä tulee lasten syömiseen ja kokkailuun lasten kanssa. Niitä, kun tarvitsee itse kukin tässä elämäntilanteessa. Nimimerkillä Lapseni-elää-pelkällä-pyhällä-hengellä. Meillä ei siis ruuat maistu tällä hetkellä oikein kummalekaan.

Big mamas home by Jenni S. Tuleva vuosi 2020
Big mamas home by Jenni S. Tuleva vuosi 2020

Meidän muutto lähestyy myös kovaa vauhtia ja sen myötä olen alkanut miettiä tulevan kodin sisustusta. Jonkinlainen aikuisuuden vaihe on saavutettu, sillä mietin sellaisia asioita, kuin ”loppuelämän sohva” ja ”loppuelämän tuolit”. Joten uudenlaista sisustusfilosofiaa on myös luvassa.

Ja rohkaistuttuani viimein lähtemään kameran ja sen jalan kanssa ulos, lupaan teille enemmän asupostauksia. Yritän samalla miettiä, millainen oma tyylini on. Minulla on selkeä visio, mutta haparoin sen perässä. Sen lisäksi haluaisin tulevaisuudessa tehdä kestävämpiä vaatehankintoja. Rakastan esimerkiksi kotimaisia Nanson vaatteita ja metsästän niitä käytettynä, mutta minua houkuttelisi ostaa joku helmi myös uutena. Varsinkin, kun tiedän vaatteiden olevan hyvälaatuisia ja kestäviä.

 

Tällaista minä olen suunnitellut tulevaksi vuodeksi. Miltä tämä kaikki teidän korvaanne kuulostaa?
 
Ja kuten sanoin aiemmin, haaveilen muutamasta yhteistyöprojektista, jotka toivon pääseväni toteuttamaan tämän vuoden aikana.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.