Hae
Big mamas home

Meidän rakkaustarina

Olen kertonut vain pätkiä siitä, miten me lopulta tavattiin mun kumppanin kanssa ja miten asiat etenivät tähän pisteeseen, joten halusin nyt kirjoittaa asiasta vähän pidemmin.

Meidän rakkaustarina

Me tavattiin mun kumppanin kanssa Tinderin avulla. Ei oltaisi varmasti muuten tavattu, koska ollaan niin eri ikäisiä, erilaiset piirit ja mielenkiinnonkohteet, joten Tinder oli meidän ainoa mahdollisuus. Minä olin siihen mennessä ehtinyt olla Tinderissä noin kaksi vuotta, vähän on offina. Meni aikaa, ennen kuin opin sitä oikeasti käyttämään ja asettamaan omat rajani. Vaikka silmille tuli milloin mitäkin, niin idiootit oli lopulta suht helppoa karsia sieltä pois. Mielestäni Tinderissä on hyvä muistaa kaksi avainsanaa, aktiivisuus ja omat rajat. Niillä pääsee aika pitkälle ja samalla pystyy suojelemaan itseään edes vähän.

Viime marraskuu

Viime marraskuussa päätin tehdä tinderkokeilun, Miisa Asikaisen innoittamana. Päätin lähettää jokaiselle hiljaiselle tindermatchilleni viestin. Minulle näitä hiljaisia matcheja oli ehtinyt kertyä reilut 2000, joten en edes ehtinyt laittaa viestiä kaikille, sillä nykyinen kumppanini löytyi ensimmäisten joukosta. Viesti oli niinkin yksinkertainen kuin Baby Yoda-GIF. Poistin niitä matcheja, jotka eivät vastanneet mitään ja aloittelin keskustelua niiden kanssa, jotka vastasivat. Yhden kanssa keskustelut etenivät pikku hiljaa pidemmälle ja lopulta muut eivät edes kiinnostaneet. Tämä tyyppi oli nykyinen kumppanini.

Ja hän on sanonut minulle, että ei olisi itse uskaltanut laittaa minulle viestiä varmaan koskaan. Joten tämä on hyvä muistutus siitä, miksi Tinderissä kannattaa oikeasti olla myös itse aktiivinen.

Meidän rakkaustarina - BMH - Big mamas home by Jenni

Treffit jouluna

Kumppanini pyysi minua jonkin ajan viestittelyn jälkeen treffeille seuraavilla lapsivapaillani. Kyseiset lapsivapaat ajoittuivat joulun pyhille, joten sovimme treffit 25 joulukuuta. Olemme kumpikin isoja Marvel-faneja, joten treffipaikaksi sovittiin elokuvateatteri ja Spider-Man: No Way Home-elokuva. Tosin, olimme lopulta niin malttamattomia, että päädyimme tapaamaan jo jouluaattoiltana ja tulemaan minun luokseni. Meidän ekat treffit venyivät lopulta kolmen päivän pituisiksi. Tosin siinä rytäkässä onnistuin saamaan kumppaniltani koronan. Totesin vain, että ensi jouluna haluan lahjaksi jotain muuta, kuin kulkutaudin.

Aluksi tapailimme lähinnä minun lapsivapaillani. Vietimme siinä aina useamman päivän yhdessä, koska siihen oli mahdollisuus. Se oli ihan todella ihanaa ja spesiaalia aikaa. Meidän suhteessa oli silloin ihan vain me kaksi. Minä ja hän. Silloin ei tarvinnut miettiä lapsia, koska oltiin ihan vain kahdestaan. Saatiin tutustua toisiimme ihan rauhakseltaan. Tätä aikaa on ihan vähän ikävä, mutta toki tämä tämän hetkinen yhteinen elämä ja aika on myös aivan ihanaa. Hyvin erilaista vain.

Oltiin tapailtu noin kuukausi, kun todettiin kumpikin, että tää tuntuu paljon enemmältä kuin pelkältä tapailulta. Joten keskusteltiin ja todettiin, että seurustellaan. Tämä toimi meillä. Se helpotti kummankin hylkäämisen pelkoja, kun puhuttiin asia yhdessä läpi ja sovittiin siitä seurustelusta. Kumpikin tiesi missä mennään.

Meidän rakkaustarina - BMH - Big mamas home by Jenni

Pikku hiljaa uusperheeksi

Jossain vaiheessa kevättä, en muista enää ihan tarkalleen, mun kumppani tapasi mun lapset. Kaikki meni todella hyvin ja menee edelleen. Erityisesti esikoinen on luonut hyvän kiintymyssuhteen mun kumppaniin ja tuntuu todella tykkäävän hänestä. Mikä on ihanaa. Kuopus on toki pienempi ja aikalailla äidin tyttö ja vaikka hän pitääkin mun kumppanista, niin minusta tuntuu että hän vielä sulattelee tilannetta. Mutta luin tai kuulin joltain alan ammattilaiselta, että uusperheen muotoutumiseen menee viisi vuotta, mikä kuulostaa minusta ihan järkeen käyvältä. Ja minä uskon, että meidän uusperheen kasvukivut on vasta tuloillaan. Olen toistaiseksi ainoastaan kiitollinen siitä, että kaikki on mennyt hyvin.

Kesän jälkeen ollaan harjoiteltu yhdessä asumista. Toki niin, että kumppani on lähtenyt välillä omaan kotiinsa huilaamaan. Toistaiseksi tämäkin on mennyt todella hyvin. Jännitin aluksi sitä, että ruvetaan olemaan enemmän saman katon alla, koska olen huomannut tarvitsevani omaa tilaa. Todellisuudessa saan sitä omaa tilaa säännöllisesti kumppanini iltapainotteisen työn vuoksi. Ja oikeammin olen huomannut, että en edes ihan mielelläni päästäisi kumppania pois meidän luota.

Toki sitä näin vastarakastuneenakin toisen naama välillä vähän ärsyttää. Aamut eivät ole omaa vahvuuttani, enkä todellakaan ole mikään aamuihminen, minkä kuulemma huomaa. Kumppanini sanoi, että hänellä on nykyään taktiikka siihen, miten hän lähestyy minua aamuisin. 😀

Meidän rakkaustarina - BMH - Big mamas home by Jenni

Parasta

Parasta meidän suhteessa on ollut ehdottomasti se, miten voidaan luottaa toisiimme ja siihen, että toinen on siinä rinnalla tukemassa. Me kärsitään kumpikin yleistyneestä ahdistuneisuushäiriöstä, joten ymmärretään toisiamme ja sitä, miten jotkut pienetkin asiat tuntuvat välillä ylitsepääsemättömän ahdistavilta. Sen lisäksi kumppanini on aina valmis tukemaan ja tuuppimaan minua eteenpäin ihan missä tahansa. Kun aloitin pätkäpaaston, hän päätti aloittaa sen myös. Toki hän aloitti sen myös itsensä vuoksi. Minä puolestani rohkaisen häntä ulos ja liikkeelle säännöllisin väliajoin.

Olen niin onnelinen, että meidän elämä meni lopulta näin ja löydettiin toisemme. <3 En oikeasti voisi toivoa rinnalleni parempaa kumppania. Sain juuri sellaisen, josta olin haaveillut. En yhtään toksisen, vaan lempeän, hauskan feministin.

Tässä tämä meidän rakkaustarinan alku. Toivon, että tätä jatkuu vielä vuosia ja vuosia ja saadaan meidän tarinaan vielä uusia lukuja. 

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Narsistisen suhteen kaavan ymmärtäminen auttoi minua antamaan anteeksi itselleni

Ikäero parisuhteessa, eli kun mies onkin nuorempi

Rajojen hakemista

Rakkauden viisi kieltä – Mitä kieltä puhun

Leffatreffeillä ja Helsingin kolmanneksi parhaat burgerit

2 kommenttia

  1. Anne Jennika kirjoitti:

    Hei ihana että jaoit tämän <3

    Ihmisiä selkeästi kiinnostaa mistä ovat toisensa löytäneet. Itsekin uteliaana kyselen uusilta tuttavuuksilta rakkaustarinoita 😀 Itse olen ollut avomieheni kanssa jo 13-vuotta, mutta muistan edelleen hyvin sen illan kun kohdattiin. Ja se ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä ainakaan minun osalta 😀 En mitään miestä edes etsinyt saati silloin 2-kymmpisenä halunnut, mutta kappas tässä on vuodet vierähtäneet 😀 Muutettiin yhteenkin sitten puolen vuoden tuntemisen jälkeen ja muistan miten silloiset työkaverit kauhistelivat, heh.

    Ihanaa loppukesää ja tsemppiä koulun aloituksen kanssa <3

  2. NK kirjoitti:

    Niin ihana lukea rakkaustarinaasi!

    Tämä on tosi klisee, mutta kyllä sen tietää, kun oikea kohdalle osuu! Toki varmasti jokainen hapuilee, erehtyy ja kipuilee alussa, mutta sitä suurempi on riemu, kun tajuaa löytäneensä Helmen! Ja usein se tapahtuu, kun sitä vähiten odottaisi (taas klisee) tai on jo heittänyt pyyhkeen kehään. Mulla oli niin: päätin lopettaa deittailun ja kaikki suhdeyritykset epäonnistuneiden juttujen jälkeen. Olin saanut niin tarpeekseni. Otin kissan ja viihdyin kotona.

    Onneksi kaverini ”pakotti” minut juhannuksena seurakseen kaupungille. Siellä tapasin Hänet ja se oli menoa silloin… Hän oli Maailman Ihanin Mies ja olin ihan sekaisin (kissakin sai ”isän”)! Siitä on nyt 25 vuotta ja kyllä Hän on yhä Maailman Ihanin!

    Onnea ja kaikkea hyvää Teille! Varmasti tarinaanne tulee uusia lukuja ja siitä tulee päättymätön kirja! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *