Hae
Big mamas home

Hyvää seksiä

Olen viime aikoina miettinyt todella paljon hyvää seksiä ja siinä ohessa myös meidän yhteiskuntamme seksuaalikasvatuksen penetraatio keskeisyyttä. Naisista suurinpiirtein 6% pystyy saamaan orgasmin penetraatiossa. Joten meidän nykyinen käsityksemme seksistä ei voi tyydyttää 94% naisista. Samoin olen kuullut useammalta naiselta, kuinka he ovat tyytyväisiä seksiin ilman orgasmia. Harvassa ovat olleet ne, joiden olen kuullut vaativan orgasmia myös itselleen. Minunkin täytyi erota ennen, kuin ymmärsin, että minulla on oikeus hyvään seksiin ja orgasmeihin.

Hyvää seksiä - bmh by Jenni - Vaikuttajamedia

Mitä on hyvä seksi?

Nykyinen käsitykseni hyvästä seksistä on muuttunut reilun vuoden aikana aivan täysin. Tänä sinkkuaikana olen harrastanut paljon seksiä. Ennen käsitykseni hyvästä seksistä oli aika lailla se, että kunhan sitä seksiä edes oli. Ei se ollut niin justiinsa, jos siinä ei huomioitu minua. Sitä myötä, kun olen ollut useampien partnerien kanssa, myös käsitykseni seksistä on laajentunut. Olen saanut oikeasti hyvää seksiä, jonka aikana olen tullut useasti. Olen saanut sellaista seksiä, jonka olen toivonut olevan ohi mahdollisimman pian. Olen saanut seksiä, jonka jälkeen olen tuntenut oloni käytetyksi ja jonka jälkeen olen itkenyt. Olen saanut lempeää seksiä, intiimiä seksiä, rajua seksiä, nopeaa seksiä, monta tuntia kestävää seksiä. Kuten sanottu, olen saanut. Ei mikään ihme, että käsitykseni seksistä on muuttunut.

Parasta kokemaani seksiä on ollut sellainen intohimoinen seksi, jossa kummankin nautinnolle on tilaa. Minä saan kiksejä siitä, kun pystyn tuottamaan kumppanille nautintoa ja seksi on ehdottomasti parhaimmillaan silloin, kun tunne on molemminpuolinen.

Hyvää seksiä - Big mamas home by Jenni

Penetraatiokeskeisyys

Mutta tässä kohtaa päästään takaisin siihen, kuinka pielessä meidän seksuaalivalistuksemme on. Olen ollut monta kertaa aivan ihmeissäni siitä, miten miehet yrittävät toimia ja miettinyt; “Oikeasti? Tuonko sä oikeasti ajattelit kiihottavan mua?” Penetraatiokeskeisyys näkyy ihan kaikessa. Osalla ei tunnu olevan mitään käsitystä siitä, mikä klitoris on tai missä se on.

Olen kirjoittanut aiemmin siitä, miten olen kuulunut niihin naisiin, jotka feikkaavat omat orgasminsa miellyttääkseen miestä seksin aikana. Myönnän, että en ole vieläkään täysin sinut omien orgasmieni kanssa. Osan kanssa on helpompaa olla rehellinen ja osan kanssa taas tuntuu jotenkin niin paljon helpommalta feikata se oma orgasmi ja sulkea ovi perässä. Olen kuitenkin yrittänyt kannustaa itseäni olemaan rehellinen itselleni ja kumppaneilleni. Jo ihan senkin vuoksi, että jos ekalla kerralla voihkin teeskennellen muka hurmiosta, sitä käsitystä on todella vaikea lähteä korjaamaan myöhemmin. Suurin osa miehistä on kuitenkin ihan vastaanottavaisia sille neuvomiselle ja ohjaamiselle. Ja tällä tavalla se seksi voi olla kerta kerralta nautinnollisempaa.

Penetraatio keskeisyys - Big mamas home by Jenni - Vaikuttajamedia

Haluan kannustaa naisia olemaan itsekkäämpiä omien orgasmiensa ja sen hyvän seksin suhteen. Sillä tavoin meidän on mahdollista muuttaa tätä seksikulttuuria paremmaksi kaikille. Minä nimittäin uskon siihen, että kun seksin penetraatiokeskeisyys saataisiin hälvenemään, myös miesten suorituspaineet helpottaisivat.

-Jenni

 

Lue myös

Masturbointi

Kaikki voivat saada feikkiorgasmin

Torjuminen satuttaa

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.