Hae
Big mamas home

Meidän pääsiäinen

Takana on rauhallinen, pitkä pääsiäisviikonloppu ja edessä kuuden viikon harjoittelujakso sairaalassa. Meidän pääsiäinen oli todella rauhallinen. Nämä pyhät eivät siis olisi voineet tulla sopivampaan paikkaan. Olen saanut rentouduttua ennen hektistä akuuttijakson harjoittelua. Odotan työharjoittelua todella innolla. 

Meidän pääsiäinen - Big mamas home by Jenni Kukkatehdas - Big mamas home by Jenni

Opiskelijana saa kuitenkin olla siinä mielessä todella erityisessä asemassa, että silloin pääsee näkemään paljon erilaisia paikkoja ja erilaisia työyhteisöjä ja -ympäristöjä. Ja minulla on ollut jo jonkin aikaa periaatteena se, että en aio stressata siitä kaikesta mitä en vielä osaa. Kun olen kuullut monet kerrat opiskelukavereiltani sitä, kuinka heitä pelottaa ettei harjoittelussa osaa mitään. Minä ajattelen kuitenkin niin, että harjoitteluun mennään oppimaan. Itsehän aion tunkea joka paikkaan mukaan ja opetella tekemään kaiken mahdollisen ohjaajani kanssa.

Korona ei huoleta, koska en mene osastolle, jossa hoidettaisiin koronapotilaita ja toisekseen, sairaalassa osataan suojautua infektioilta ihan erilaisella huolellisuudella kuin monessa muussa paikassa.

Lasten maalaus - Big mamas home by Jenni Meidän pääsiäinen - Big mamas home by Jenni

Meidän pääsiäinen oli tosiaan todella rauhallinen. Vietettiin sitä yhdessä tyttöjen kanssa. Tytöt maalasivat paljon uusilla vesiväreillään ja jouduin jo miettimään, mistä väreihin uusi pinkki ja violetti nappi. Miten niin he ovat tarkkoja väreistään? Pääsiäispussit olivat muutenkin menestys. Pitää ehkä muutenkin alkaa pakkaamaan välipaloja yllätyspusseihin, kun ne tuntuvat maistuvan niin paljon paremmilta sillä tavalla. Vaikka hedelmäsoseet ja välipalapatukat menevät meillä kyllä muutenkin kaupaksi.

Suklaamuffinssi - Big mamas home by Jenni Suklaa muffinssit - Big mamas home by Jenni

Ruuan suhteen en panostanut tällä kertaa yhtään ja se tuntui ihan oikealta ratkaisulta. Me söimme kyllä yhdessä, mutta ihan sitä perus arkiruokaa mitä meillä syödään muutenkin. En olisi jaksanut miettiä ruokapolitiikkaa yhtään sen enempää ja tämä toimi. Suklaan syönti jäi melko vähäiselle, mutta kompensoimme sitä leipomalla pellillisen muffinsseja.

Sain myös vuorokauden verran omaa aikaa, mikä tuli todella tarpeeseen. Katsoin elokuvan, nukuin myöhään ja heräsin rauhassa. Alkuillasta otin tytöt vastaan ja me nautittiin vielä viimeisestä illasta yhdessä.

Pääsiäinen ei juuri poikennut tavallisesta viikonlopusta, mutta ei se siitä huolimatta huono ollut. Pikemminkin oikein onnistunut matalan kynnyksen pääsiäinen.

Miten teidän pääsiäinen sujui?

-Jenni

Lue myös

Miten elämä poikkeustilanteessa sujuu?

Missä vaiheessa opintoni ovat nyt?

Koronakaranteenissa

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.