Hae
Big mamas home

Arki just nyt

Törmäsin tässä blogiin kirjoitellessa vanhaan Arki, just nyt-postaukseen ja ajattelin sen sopivan täydellisesti tähän hetkeen.

Arki just nyt - Big mamas home by Jenni Arki just nyt - Big mamas home by Jenni

Telkkarista katson…

…edelleen enemmän suoratoistopalveluita, kuin perinteistä tv:tä. Tällä hetkellä katson paljon leffoja, vaikka yleensä pidän sarjoista. Ihastukseni kanssa katsoimme yhdessä vinon pinon Marvel-elokuvia. Yksin olen katsonut sitten puolestaan X-Men elokuvia, jotka ovat minulle niitä Marvel-elokuvia. Vaikka niin ei ilmeisesti olekaan. Ihastukseni sivisti minua tässä pitkällä luennolla näiden leffasarjojen eroista.

Marvelin leffat ovat hyviä. Erityisesti ihastuin Iron Maneihin nyt, kun näin ne ensimmäistä kertaa. X-Meneillä on silti edelleen aivan erityinen paikka sydämessäni.

Luen…

…Walter Tevisin Musta kuningatar kirjaa. Kyseinen kirja on se, mihin Netflixin hittisarja The Queen’s Gambit perustuu. Kirja on todella muukaansa tempaava ja helppolukuinen. Suosittelen kirjaa todella lämpimästi. Se on vienyt minut täysin mukanaan. Kesällä aloitettu lukuhaaste on vielä kesken, koska koronan vuoksi emme ole päässeet tekemään Hannan kanssa kirjavaihtareita, vaikka niitä on kyllä suunniteltu.

Arki just nyt - Big mamas home by Jenni

Arki just nyt - Big mamas home by Jenni
Syön…

…todella paljon salaatteja. Olen viimein keksinyt ruokaisien salaattien salaisuuden. Aikaisemmin minulla on ollut ongelma sen suhteen, että olen tehnyt salaateistani vähän turhan kevyitä, eivätkä ne ole täyttäneet niin hyvin kuin olisin toivonut. Lasten kanssa tehdään paljon kotiruokaa. Heidän lempiruokansa on edelleen meidän maailman paras spagettikastike. Sitä toivottaisiin ruuaksi melkein päivittäin, mutta välillä pitää syödä muutakin.

Ruuan suhteen olen nyt saanut valtavasti inspiraatiota Karoliina Nygardin tiktokvideoista. Tililtä löytyy videoita kasvispainotteisiin kotiruokiin ja olen nyt kokeillut useampaa reseptiä. Suosittelen.

Treenaan…

…kävelemällä. Koska uimahallit ovat edelleen kiinni, enkä ole uskaltanut kokeilla vielä kylmäuintia, vaikka se edelleen houkuttelee. Ehkä yritän venyttää ensi kesän uintikautta mahdollisimman pitkälle ja totuttautua kylmään veteen. Mutta toistaiseksi kävelen mahdollisimman paljon.

Arki just nyt - Big mamas home by Jenni Arki just nyt - Big mamas home by Jenni

Herkuttelen…

…jäätelöllä. Olen kertonut olevani ihan totaallisessa sokerikoukussa ja minun on pakko yrittää vähän rajoittaa sokerin määrää, jota tulee syötyä. Yritän olla nyt ostamatta ollenkaan mitään herkkuja kotiin houkuttelemaan.

Odotan…

…kevään etenemistä. Kevät on lempivuodenaikani. Sen lisäksi odotan ensimmäistä työharjoitteluani, joka suoritetaan sairaalassa. Odotan myös, että pääsen taas näkemään ihastustani. Tässä on ollut vähän mutkia matkassa sen suhteen ja todella odotan, että pääsemme näkemään taas.

Arki just nyt - Big mamas home by Jenni Arki just nyt - Big mamas home by Jenni

Tällä viikolla aion…

… suunnitella lasten synttäreitä. Emme juhlineet niitä vuoden lopussa, kuten olisi pitänyt, muuton vuoksi ja sitten tämä koronatilanne räjähti käsiin. Pidämme ne nyt, jotta saamme ne pidettyä ennen kuin isot rajoitukset astuvat voimaan. Tarkoitus on juhlia todella pienellä porukalla ja porrastetusti, jotta samaan aikaan paikalla olisi mahdollisimman vähän porukkaa. Ja pidän tyttöjen juhlat poikkeuksellisesti yhdessä, vaikka minun periaatteeni on ollut, että kumpikin ansaitsee omat juhlansa. Mutta tällä kertaa tuntuu paremmalta, että emme pidä kaksia juhlia, vaan nyt juhlitaan yhdessä.

Eli tässä aika lailla nämä pääpiirteet meidän arjesta, juuri tällä hetkellä. Mä edelleen nautin suunnattomasti meidän arjesta. Meillä menee tyttöjen kanssa keskenään tosi hyvin.

-Jenni

Lue myös

Uutta arkea takana kaksi viikkoa

Hei, hei mitä kuuluu?

Koronakaranteenissa

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.