Hae
Big mamas home

Pääsiäispussit lapsille

Ihanaa pääsiäistä! Täällä nautitaan pääsiäisaamusta yhdessä tyttöjen kanssa. Viime vuonna vietin pääsiäistä yksinäni, mutta tänä vuonna tytöt ovat luonani. Ja pakko myöntää, että pääsiäinen tuntuu heti paljon merkityksellisemmältä kun sen saa viettää lasten kanssa. Tarkoitus on nauttia erityisesti yhteisestä ajasta ja tehdä asioita yhdessä. Sekä syödä hyvää ruokaa ja myös sitä suklaata.

Haluan jakaa nyt kanssanne pari pääsiäiseen liittyvää juttua. Viime viikko oli aika rankka, joten nämä vinkit tulevat todella viime tinkaan, mutta ovatpa täällä tallessa ainakin ensi vuotta varten.

Pääsiäinen - Big mamas home by Jenni Pääsiäispussit lapsille - Big mamas home by Jenni

Bongasin aikaisemmin Lauran blogista idean lasten pääsiäiskoriin. Idea oli aivan ihana ja halusin toteuttaa saman omille tytöilleni. Pääsiäiskori eli easter basket on ilmeisesti perinne muissa maissa. Pikaisella googlettelulla totesin, että pääsiäiskori täytetään yleensä enemmän tai vähemmän suklaalla ja pienillä leluilla. Ihana idea, mutta sokeriöverit ja kaikki pieni muovikrääsä hieman hirvittää. Laura oli kehitellyt hyvän pohjan omalle pääsiäiskorilleen ja minä sovelsin sitä meille sopivaksi.

Pääsiäispussit lapsille - Big mamas home by Jenni Easter basket - Big mamas home by Jenni

Mitä pääsiäispussit sisälsivät?

Ensinnäkin, minä kokosin yllätykset lahjapusseihin, koska meiltä ei löytynyt tarpeisiin sopivaa koria. Enkä halunnut täyttää pusseja pelkällä suklaalla. Sen sijaan ostin tytöille yhdet yllätysmunat ja niiden lisäksi tyttöjen lempi välipaloja. Ella’s Kitchenin smoothieita, Piltin välipalapatukoita ja Raikastamon pillimehut. Meillä nämä menevät herkuista siinä missä suklaakin.

Herkkujen lisäksi laitoin ostin pusseihin molemmille yksisarvispannat, joita he toivoivat hartaasti muutenkin ja joita ihan varmasti myös käytetään. Sekä myös pienet kaulakorut, sillä tytöt olivat toivoneet ketjullisia koruja. Sain siis täytettyä kaksi pientä toivetta samalla kertaa.

Näiden lisäksi ostin myös vesivärit, joita meillä ei ole aiemmin ollut. Älkää kysykö miksi. En tajua sitä itsekkään. Lisäksi ostin tarroja, pensselit ja paperipillejä. Ei mitään isoa, mutta pientä kivaa ja sellaista, mikä ilahduttaa lapsia varmasti. Vesivärit ovat myös sellaisia, mitä tytöt ovat toivoneet myös kotiin.

Pääsiäispussit lapsille - Big mamas home by Jenni

Pääsiäiskorin tai meidän pääsiäispussien sisältö on kaikki sellaista, mitä tulisi ostettua muutenkin. Vesivärit, pillit, välipalat, mutta tällä tavalla onnistuin tarjoamaan ne lapsille erityisellä tavalla.

 

Teen tästä ehdottomasti perinteen meidän perheeseen. Yritän jatkossa muokata pääsiäiskorista enemmän monivuotista versiota. Nyt mentiin kuitenkin tällä.

Ihania pääsiäisen pyhiä teille kaikille.

-Jenni

 

Lue myös

Yksinäinen pääsiäinen

Millainen on klassisen boheemi pääsiäiskoti?

Mikä ilahduttaa juuri nyt

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.