Hae
Big mamas home

Tavoite siihen kun täytän 40-vuotta

Minulla on tavoite. Toivon, että olen tavoittanut sen siihen mennessä, kun täytän 40 vuotta. Täytän tänä kesänä 35, joten tässä on hetki aikaa tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Tavoitteeni on saada seuraavan viiden vuoden aikana entistä parempi keho- ja ruokasuhde ja voida sitä kautta entistä pahemmin.

Olen ilokseni huomannut viime viikkoina, että minulla on pääasiassa melko hyvä kehosuhde jo nyt. Se on vaatinut valtavasti työtä ja itsetutkiskelua, sekä monien asioiden käsittelyä. Minun on pitänyt opetella ymmärtämään mitkä kaikki asiat elämässäni ovat johtaneet minut tähän pisteeseen ja tähän kehoon. Se, miten ruuan rajoittaminen, äärimmäisen vääristynytn kehonkuva, jojo laihdutus, detox-kuurit, lähisuhdeväkivalta, mielenterveysongelmat ja kaikki synnytykset ovat vaikuttaneet kehooni ja miten kaiken sen jälkeen olen tässä pisteessä.

Kehorauhaa

Huomaan tehneeni jonkinlaisen välirauhan itseni kanssa. Minulla on vielä paljon tekemistä niin keho-, kuin ruokasuhteeni kanssa, mutta jonkinlainen välirauha on saavutettu. Mistä olen niin onnellinen, että melkein itkettää. Tuntuu, että viime viikkoina tämän suhteen palasia on loksahtanut kohdilleen.

Ja tässä, samaan aikaan, haluaisin taata kehorauhan kaikille lapsilleni. Haluan antaa heidän kasvaa, niin että oppivat nauttimaan omasta kehostaan ja sen pystyvyydestä kaikilla tavoilla. Minä en nimittäin saanut. Olin pieni lapsi, kun sain kuulla syömisistäni ja kehostani, jonka seurauksena kehonkuvani on ollut nuoresta pitäen täysin vääristynyt. Joten toivon, että pystyn tarjoamaan lapsilleni tältä osin sellaisen lapsuuden, jota itselläni ei ollut.

Odotan tulevaa

Ja siis, minähän en malta odottaa sitä, että täytän 40. Vanheneminen on saavutus ja sitä ei kaikkille suoda. Senkin vuoksi koen tärkeäksi panostaa omaan hyvinvointiini ja kehosuhteeseeni. Elämä on liian lyhyt murehtimiseen. Sen lisäksi minusta tuntuu, että elämä muuttuu ihan koko ajan paremmaksi ja täydemmäksi. Elämäni on muuttunut isosti viimeisen viiden vuoden aikana, joten en tiedä osaanko edes kuvitella mitä tulevaisuus voi tuoda tullessaan.

Nämä kuvat on muuten ihania! Oltiin taannoin ihanan Ellan kanssa kuvaamassa ja näistä tuli super kauniita.

-Jenni

 

KUVAT: Ella / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Aion lopettaa laihduttamisen!

Helmikuun hyvinvointitavoitteita

Mamalempee – Vauvoja ja vanhempia varten

Armoton väsymys

Miten voin tällä hetkellä

3 kommenttia

  1. Kukka kirjoitti:

    Varsinkin ekassa kuvassa, olet uskomattoman kaunis!

  2. Milla / https://www.moonshapedlittlebox.fi/ kirjoitti:

    Hieno tavoite ja aivan ihanat nämä kuvat! 😊 Minusta tuntuu, että aika monilla milleniaaleilla on korjaamista ja työtä kehosuhteen parantamisessa. Omallakin kohdalla on ollut todella paljon työtä kehosuhteen kanssa viime vuosina. Tänä päivänä kun katsoo noita heroin chic- ja 2000- luvun alun ihanteita, niin on aivan sairasta miten esim. Marilyn Monroeta, Kate Winslettiä ja Selma Hayekia on pidetty lihavina / pluskokoisina. Useissa naisten ja nuorten lehdissä oli vaikka millaisia dieettivinkkejä, siis juuri sellaisia mitkä ovat omiaan vääristämään normaalia suhdetta ruokaan ja painoon. 🤔

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Me ollaan niitä dieettikulttuurin kasvatteja. Joten ei ihmekkään, että me ollaan niin hukassa oman kehonkuvan kanssa. Itselleni viimeaikoina suuri apu ja oivallusten tarjoaja on ollut Veera Biancan Kehorauhaa podcasti. Mies on nauranut sitä, miten innoissaan olen ollut siitä. Kuulemma on harvinainen näky, että suorastaan hihkun jostain. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *