Maailman helpoin juustokakku
Aika usein kuulen, kuinka ihmiset sanovat leipomisen olevan haastavaa ja siksi he eivät sitä tee. Ymmärrän väitteen todella hyvi. Mutta leipominen voi olla myös todella helppoa. Olen sanonut joitain kertoja, että jos mikään muu ei suju, niin kokeile juustokakkuja. Niissä ei tarvitse olla mestarileipuri. Ja nyt vinkkaan teille juustokakkureseptin, jossa ei tarvitse pelata liivatelehtien kanssa ja pohjaksi toimii valmis mutakakku. Tämän helpommaksi juustokakun tekeminen ei oikeastaan tule.
Helppo valkosuklaa juustokakku
(16 annosta)
- 1 valmiin mutakakun
- 2 dl vispikermaa
- 300 g valkoista (leivonta)suklaata
- 180 g maustamatonta tuorejuustoa
- 250 g maitorahkaa
- 2 tl vaniljasokeria
- Pensasmustikoita koristeluun
- Sulata mutakakku. Pingoita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Painele mutakakku irtopohjavuoan pohjalle tasaisesti.
- Sulata suklaa mikrossa 15 sekunnin sykleissä, välillä sekoittaen tai vesihauteessa.
- Vatkaa kerma vaahdoksi.
- Sekoita suklaa ja tuorejuusto keskenään. Sekoita joukkoon kermavaahto, maitorahka ja vaniljasokeri. Seikoita tasaiseksi.
- Levitä seos kakkuvokaan mutakakkupohjan päälle. Tasoita nuolijaa apuna käyttäen. Laita hyytymään jääkaappiin kuudeksi tunniksi.
- Irrota kakku vuoasta tarjoululautaselle ja koristele mustikoilla.
Tämä on helppo resepti myös lapsille kokeiltavaksi, jos lapsi nauttii leipomisesta. Ota testiin ja nauti!
-Jenni
Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok
Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit
LUE MYÖS
Pókemon kakku kuusivuotiaan synttäreille
On kyllä maailman helpoin, ei ole käynyt mielessäkään käyttää mutakakkua pohjana! Tätä on testattava, kiitos vinkistä! 🙂
Ei mitään. Tämä oli oikeasti niin helppo, että pakko oli vinkata. 😀