Hae
Big mamas home

Sisustuskelat rullaavat eteisessä

Kumppanini on kesästä asti pyörinyt nurkissani noin 99 % ajasta, mikä tarkoittaa purkamatonta laukkua ja tavaroita makuuhuoneen nurkassa. Vaikka rakastankin valtavasti nykyistä kotiamme, siinä on huonona puolena se, että täällä on aika rajoitetusti kaappitilaa. Meillä on kaappeja eteisessä ja makuuhuoneissa. Minun makuuhuoneessani on yksi kaappi hyllyillä ja toinen tangolla. Lastenhuoneessa on yksi kaappi hyllyillä ja eteisessä on siivouskaappi, ulkovaatekaappi ja liinavaatekaappi. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että me tarvitsemme lisäksi myös säilytyskalusteita. Toistaiseksi olen pärjännyt lasten kanssa näin, mutta kun talouteen muuttaa suhteellisen pian toinen aikuinen, on tilanne eri.

Sisustuskelat rullaavat eteisessä Sisustuskelat rullaavat eteisessä

Toki, osan saa selvitettyä ihan vain järjestelemällä ja karsimalla. Mutta olen henkilökohtaisesti aika tyytyväinen tavaran nykyiseen määrään. Karsin todella paljon tavaraa pois silloin, kun muutimme tähän ja mukaan tuli oikeastaan vain tarpeellin. Mutta jotain karsittavaa varmasti myös on. Kuitenkin nykyisestä liinavaatekaapista tulee vaatekaappi kumppanilleni, joten ajateltiin, että erillinen liinavaatekaappi olisi ihan tarpeellinen hankinta.

Sisustuskelat rullaavat eteisessä Eteisen sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni

Liinavaatekaappi tulisi eteiseen, jossa nykyisin on tuo valkoinen kaappi, jonka olen alunalkaen ostanut keittiöön. Sieltä löytyy keittokirjakokoelmani, sekä joitain keittiötarvikkeita, sekä myös kynttiöläni. Näin ollen se saa siirtyä takaisin keittiöön, jossa se on ollut. Liinavaatekaappi saa tulla sen paikalle tähän eteiseen. Jo ihan sen puolesta, että paikka on looginen.

Kerrostalokolmio - BMH - Big mamas home by Jenni Sisustuskelat rullaavat eteisessä

Olemme jonkin verran joutuneet neuvottelemaan sisustuksesta kumppanini kanssa. Meillä on aika erilaiset tyylit. Sen verran, että jostain mistä kumppanini on innoissaan, minä en ole innostunut pätkääkään. Toki, meistä kahdesta minä olen se, jolle sisustus merkkaa eniten. Minä rentoudun parhaiten ympäristössä, jossa viihdyn. Mutta uskon, että meidän on myös mahdollista löytää kultainen keskitie mitä kodin sisutukseen tulee. Tuskin olemme ihan kaikesta täsmälleen samaa mieltä, mutta löydämme ihan varmasti myös kompromisseja.

 

Sisustuskelat rullaavat eteisessä Sisustuskelat rullaavat eteisessä

Esittelen aikanaan lopputuloksen myös täällä ja kerron mihin ratkaisuun päädyimme ja miksi. Ihan vähän kyseinen ratkaisu jännittää allekirjoittanutta. 😀

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kesäkoti juuri ennen arjen rytmeihin palaamista

Meidä parveke ja mitä kuuluu parvekekasvimaalle

Väriä keittiöön Vallilan Magnolialla

Köyhän naisen ikkunalauta

Syksyinen olohuone

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *