Hae
Big mamas home

Kuinka pukea musta mekko 2/4

Nanso, mekko, asuhaaste, kuinka pukea,

 

Nanso, mekko, asuhaaste, kuinka pukea,
Nyt on asuhaasteni toisen asun vuoro. Haasteen tarkoitus on stailata yksinkertainen musta mekko neljällä eri tavalla, eli tästä ilmestyy neljä eri osaa. Toiseen kokonaisuuteen päätin yhdistää mekon kaveriksi farkut, eikä siitä tullut yllättäen yhtään hullumpi, vaan oikeastaan aika kiva. Mekko – farkut yhdistelmässä on pieniä 2000-luvun alun viboja. Olen tainnut kulkea tällaisessa kombossa viimeksi yläasteella. Tosin silloin tyyli ei tainnut olla yhtä hillitty, kuin tämä kokonaisuus.
Nanso, mekko, asuhaaste, kuinka pukea,

 

Nanso, mekko, asuhaaste, kuinka pukea,

 

Nanso, mekko, asuhaaste, kuinka pukea,
Täytyy myöntää, että me olemme Erikan kanssa kehittyneet ihan älyttömästi niistä ensimmäisistä asukuvista, jotka otettiin yhdessä pari vuotta sitten. Näissä kuvissa alkaa olemaan jo sellaisia ammattimaisia viboja. Ihan vaan muina muotibloggaajina siinä mennään.
Toinen juttu, mikä näistä kuvista näkyy on se, kun on sinut itsensä kanssa, niin se näkyy kyllä ulospäin. Mulla on just nyt tosi hyvä fiilis omassa kropassani. Lukuun ottamatta tämän hetken tukkoista nenää ja flunssan jumittamia lihaksia. Mutta siis, pääsääntöisesti, olen todella kotonani omassa kropassani. Enpä olisi tätä muutama vuosi sitten uskonut. Olin silloin nimittäin todella epävarma itsestäni ja ulkonäöstäni.
Nanso, mekko, asuhaaste, kuinka pukea,

 

Nanso, mekko, asuhaaste, kuinka pukea,
Nanso, mekko, asuhaaste, kuinka pukea,
Mekko | NANSO Zadaa second hand 
Nahkatakki | LINDEX 
Farkkujegginssit | CUBUS 
Laukku | ZARA Zadaa Second hand 
Tennarit | CONVERSE Zadaa Second hand
Nanso, mekko, asuhaaste, kuinka pukea,

 

Nanso, mekko, asuhaaste, kuinka pukea,
Asuhaasteen ensimmäinen osa
Kuvat: Erika Huhta @epssu | Editointi: Minä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.