Hae
Big mamas home

Viikon parhaat: Pinaattipannari välipalaksi ja toinen momhack

*POSTAUKSESSA SAATUJA TUOTTEITA

 

Kirsikkapuut - BMH - Big mamas home by Jenni Viikon parhaat - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras välipala on pinaattipannukakku. Eli pinaattilettujen ja pannukakun rakkauslapsi. Leivottiin tällä viikolla pinaattipannari, josta syötiin sitten muutama päivä välipaloja lasten kanssa. Tämä maistuu aivan kaupan pinaattiletuilta, jotka uppoavat omiin lapsiin huomattavasti paremmin kuin itse tehdyt. Pinaattipannari on myös helppo tehdä kun käyttää pakasteena saatavaa valmista pinaattisilppua. Tämä silppu sulatetaan ja heitetään tavallisen pannukakkutaikinan sekaan. Suosittelen kokeilemaan.

Pinaattipannari - BMH - Big mamas home by Jenni Pinaattipannari - BMH - Big mamas home by Jenni

Podcast ja sarja

Viikon paras podcastjakso on Muotipodin uusi jakso 27. Secondhand markkinat. Jaksossa on vieraana ihana Iina Moukola Zadaalta. Jakso oli todella mielenkiintoista kuultavaa. Iina osasi kertoa todella mielenkiintoista tilastotietoa suomalaisten secondhand käyttäytymisestä. Zadaa on itseasiassa iso syy sille, miksi minä käytän nykyään niin paljon secondhandia. Kyseinen sovellus on yhtä helppo, kuin mikä tahansa verkkokauppa, mitä itse arvostan. Koen, että minun on huomattavasti helpompaa löytää vaatteita Zadaasta, kuin isoilta kirppiksiltä. Iinakin mainitsi podcast jaksossa sen, että kun secondhand ostaminen on helppoa, jolloin ihmiset pystyvät suosimaan sitä matalalla kynnyksellä.

Iltapuistoilut - BMH - Big mamas home by Jenni Momhack - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras sarja on Heartstopper Netflixistä. Aloin katsomaan tätä sarjaa, koska olen kuullut siitä paljon hyvää omassa somekuplassani. Sarja kertoo Charliesta ja Nickistä, jotka huomaavat heidän ystävyytensä olevan paljon enemmän. Kuten sanoin, moni on kehunut sarjaa ja se on jäänyt mieleeni. Ja olin koukussa ensi miinuteista. Oli virhe aloittaa sarjan katsominen melko myöhään illalla. Ajatelin, että katson ensimmäisen jakson ja menen sitten nukkumaan, mutta toisin kävi. Katsoin lopulta kolme ensimmäistä jaksoa, kun en vain osannut lopettaa. Sydämeni suli ja pakahtui samaan aikaan sarjaa katsoessani. Sarjaa on tehnyt tähän mennessä ensimmäinen tuotantokausi, mutta nyt on vahvistunut se, että se tulee saamaan jatkoa. Mistä olen aivan täpinöissäni jo nyt, vaikka ensimmäinen kausi on kesken.

Tuhkimo puisto Roihuvuori - BMH - Big mamas home by Jenni Kirsikkapuut - BMH - Big mamas home by Jenni

Momhack

Viikon paras ohjelmanumero lapsille on iltapuistoilut. Talvella en ihan rehellisti jaksa lähteä iltaisin puistoon. Mutta nyt kun illat alkavat olla sekä lämpimiä, että valoisia, sinne jaksaa lähteä paljon paremmin. Iltapuistoilun hyötyjä ovat se, että lapset kuluttavat viimeisetkin energianrippeet puistossa ja äiti saa askeltavoitteet täyteen. Meidän alueella on useampi kiva leikkipuisto, joihin mennä iltaisella. Lasten ehdoton suosikki on Tuhkimo puisto lähellä Roihuvuoren kirsikkapuistoa. Koska siellä on vaijeriliuku, jota rakastavat molemmat lapset.

YA Naturae luonnonkosmetiikka sarja - BMH - Big mamas home by Jenni YA Naturae sarja - Kosteuttava kasvovoide - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon parhaat ihonhoituotteet ovat Yliopiston Apteekilta YA Naturae sarjan tuotteet. (*Tuotteet saatu!) Tämä sarja on Yliopiston Apteekin oma luonnonkosmetiikkasarja, johon pääsin tutustumaan paremmin PR-toimisto Manifeston pressipäivillä. Sain testiin hellävaraisen puhdistusvaahdon, kosteuttavan seerumin ja kosteuttavan 24 h kasvovoiteen. Ja näin viikon testailulla voin kyllä suositella. Erityisen iloinen olen tästä 24 h kasvovoiteesta, koska olen maailman huonoin yö- ja päivävoiteen käyttäjä. Arvosta sitä, jos minulla on kasvovoide, jota voin levittää kasvoille miettimättä pitääkö sitä laittaa nyt aamulla vai illalla.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Tammikuun kosmetiikkasuosikit

Mielipide Makeup Revolution London luomiväripaleteista

 Lämmin silmämeikki

Viikon parhaat

Hiukset ennen ja jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.