Hae
Big mamas home

Ihanaa ystävänpäivää

Ihanaa ystävänpäivää ja laskiaissunnuntaita! Toivottavasti sinulla on ollut ihana päivä, vietit sitä sitten miten tahansa. Minulla on ollut lapsivapaa viikonloppu, joka on tullut todella tarpeeseen. Viime viikko oli todella hektinen, kun lapset olivat kotona nuhassa ja yritin samaan aikaan opiskella. Loppuviikosta olin melkoisen loppu. Paussi arkeen tuli siis tarpeeseen ja on tehnyt hyvää. Nyt en malta odottaa, että saan minit takaisin kotiin ja omaan kainalooni.

Ihanaa ystävänpäivää -  Big mamas home by Jenni

Perjantaina kävin kampaajalla. Hiukset olivat päässeet latvoista ihan hirveään kuntoon. Kävin Vuosaaressa Makeassa Hertalla, joka on ihan huippu. Suosittelen Herttaa ja Makeaa todella lämpimästi. Meinasin nukahtaa kesken hiusten pesun, koska Makeassa on pesupaikoilla hierovat tuolit, mikä on aivan taivas. Ja yksi lisä syy käydä Makeassa. Kampaajan jälkeen hain postista tilaamani ring lightin ja vietin illan sitä tutkaillen.

Lauantaina lähdin sitten ihastukseni luokse, leikittyäni aamupäivän ring lightin kanssa. Suunnitelmissa oli katsoa leffoja ja viettää aikaa yhdessä, ilman sen ihmeellisempiä suunnitelmia. Tai toki Marvel-elokuvamaratonia voi sanoa suunnitelmaksi. Sinulle, joka et tiedä sitä, niin minä rakastan supersankarielokuvia. Mutta sain huutia, koska en ole katsonut näitä kysesisiä elokuvia oikeassa kronologisessa järjestyksessä. Ymmärrän toki miksi, nyt kun olen nähnyt ne oikeassa järjestyksessä. On muuten mielenkiintoista katsoa elokuvia yhdessä leffanörtin kanssa. Olen kuullut paljon sellaista tietoa, mitä en tulisi muuten etsineeksi ja minulle on selitetty kärsivällisesti niitä elokuvan piiloviestejä, joita en olisi välttämättä itse huomannut.

Ihanaa ystävänpäivää -  Big mamas home by Jenni

Parasta viikonlopussa oli se, että minulla oli koko ajan turvallinen ja hyvä olla. Se oli oikeasti enemmän, kuin osasin toivoakaan. Meidän ensimmäisenä yhteisenä viikonloppuna minua jännitti ja ujostutti ja pelotti. En oikein tiennyt, miten päin olisin ollut, mitä tehnyt, enkä oikein uskaltanut koskeakaan häneen. Varmasti osittain sen meidän tauon ja viime viikon aktiivisen juttelun jälkeen oloni oli tällä kertaa paljon varmempi. Se ei toki tarkoita, etteikö minulla olisi edelleen niitä tunnelukkoja ja pelkoja, joita minulla on ollut tässä koko ajan. Nyt olen vähän varmempi siitä, että hän on ihan yhtä tosissaan minun suhteeni, kuin minä hänen.

Yritän nyt olla vain onnellinen siitä, mitä minulla on juuri nyt. En halua pelätä liikaa huomista.

-Jenni

Lue myös

Millaisilla treffeillä olen käynyt

Ensimmäinen sinkkuvuoteni

Mikä järki tässä treffailun oravanpyörässä on?

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.