Hae
Big mamas home

Pitkäksi venähtänyt viikonloppu

lastenvaatteet, Zara, arki, lapsiperheen arki, lapset, perhe,

Viikonloppu ja alkuviikko olivat sen verran vauhdikkaat, että minulla tuli tähän väliin pieni blogiloma. Tai loma ja loma. Vaikka blogiin ei ole ilmestynyt mitään, eilen minä muun muassa kuvasin ja käsittelin kuvia muun aktiviteetin ohella. Lisäksi kirjoitan postausta, joka olikin työläämpi ja mielenkiintoisempi, kuin aluksi ajattelin. Se on kuitenkin sellainen, johon haluan ehdottomasti paneutua.
lastenvaatteet, Zara, arki, lapsiperheen arki, lapset, perhe,
Olimme viikonloppuna ystäviemme luona Järvenpäässä ja silloin jätin tietoisesti kameran, sekä läppärin kotiin. Oli ihanaa nauttia ystävien seurasta ilman, että kaikkea katsoi kameran ruudun läpi. Älkää ymmärtäkö väärin, bloggaaminen ja kuvaaminen on ihanaa. Nautin tästä. En minä muuten tätä tekisi. Mutta oli virkistävää olla hetki ilman kameraa. Jotain reissusta tallensin kuitenkin IG storyyn.
lastenvaatteet, Zara, arki, lapsiperheen arki, lapset, perhe,
Meidän tytöt ovat olleet tässä aivan tavattoman tapaturma-alttiita. Olen saanut jo muutamaan otteeseen pelätä pahinta. Taapero on hujahtanut pituutta sen verran, että ei ihan täysin hallitse jalkojaan. Bebe puolestaan menee kehityksessä niin tohinalla eteenpäin, että ei meinaa edes itse pysyä perässä. Tällä hetkellä kiivetään kaikkialle, minne päästään. Luojan kiitos meillä ei ole portaita.
lastenvaatteet, Zara, arki, lapsiperheen arki, lapset, perhe,

 

lastenvaatteet, Zara, arki, lapsiperheen arki, lapset, perhe,
Lähetti toi eilen Zaran tilaukseni tyttöjen vaatteita. Zaran Basic malliston lastenvaatteet ovat muuten aivan ihania ja todella kohtuu hintaisia. Kaikki omat lastenvaate suosikkini ovat kyseisestä ketjusta. Little E:lle tilasin pitkähihaisia paitoja ja Baby B:lle pari paitaa, sekä parit housut. Nuo pinkut ovat aivan ihania, vaikka en kuosien suuri ystävä olekkaan.
Yritän nyt ottaa taas vanhasta, hyvästä postaustahdista kiinni. Jonossa olisi useampi kiva aihe.
Toivottavasti teidän syyskuunne on lähtenyt hyvin käyntiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.