Hae
Big mamas home

Leffatreffeillä ja Helsingin kolmanneksi parhaat burgerit

Heips. Olen juuri kotiutunut koulusta. Meillä alkoi tänään kotihoidon tunnit ja nämä olivat minulle ensimmäiset kunnolliset lähiopetustunnit pandemian (ja burn outin) jälkeen. Ja pakko sanoa, että on kyllä aivan eri olla koulussa lähiopetuksessa, kuin etänä. Iltapäivällä minulla oli myös fysiikkaa ja kemiaa ja voin sanoa olleeni aivan pihalla. Tuijotin materiaaleja ja totesin, että jotain tuttua niissä on, mutta siitä huolimatta kaikki tuntui heprealta. Onneksi, pikku hiljaa sain palautettua esimerkiksi metrijärjestelmän mieleeni.

Roihuvuoren kirsikkapuisto - BMH - Big mamas home by Jenni Roihuvuoren kirsikkapuisto - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikonloppu

Nyt haluan kuitenkin palata hetkeksi viikonloppuun kuvien muodossa. Meillä oli lapsivapaa viikonloppu. Ja kyllä, puhun meistä, koska nykyään tämä lapsivapaa koskee tietyllä tavall myös poikaystävääni. Ja tämän lapsivapaan kunniaksi hän halusi viedä minut treffeille. Hetki sitten ilmestyi uusi Marvel-elokuva Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Eli siis uusi Doctor Strange-elokuva, jota minä en ollut vielä nähnyt. Marvel universumin Doctor Strangea näyttelee ihana Benedict Gumberbatch. Joka tuli minulle tutuksi alunalkaen Uusi Sherlock TV-sarjan Sherlock Holmesina ja olen siitä asti pitänyt hänestä valtavasti.

Treffiasu - BMH - Big mamas home by Jenni Treffiasu - BMH - Big mamas home by Jenni Tripla - BMH - Big mamas home by Jenni

Minulla oli perjantaina vielä koulua. Lähdin kouluun poikaystävän luota ja palasin hänen kotiinsa valmistautumaan treffeille. Valmistautuessa yritin parhaani mukaan jotenkin pelastaa likaisen tukkani ilman kuivashamppoota. Luonnonkihara on tässäkin aika näppärä, koska se kihartuu kuinka likaisena tahansa. Kiharat ilmestyvät, kun hiuksien antaa kastelemisen jälkeen kuivua rauhassa. Tämä oli varsinainen pelastus.

Ja muikkari itselle, että täytynee varmaan ostaa poikkiksen luokse hiustenpesu värkit ja myös puteli kuivashamppoota. Ei haittaa vaikka kyseiset purnukat jäävät kotiin reissatessa.

Leffatreffeillä ja Helsingin kolmanneksi parhaat burgerit - BMH - Big mamas home by Jenni Burgers and wine - BMH - Big mamas home by Jenni Burgers and Wine - BMH - Big mamas home by Jenni Leffatreffeillä ja Helsingin kolmanneksi parhaat burgerit - BMH - Big mamas home by Jenni

Tällättyäni itseni lähdin poikaystävää vastaan töihin. Siitä lähdettiin sitten ihan ensimmäiseksi syömään Pasilan Burgers and Wine-ravintolaan. Poikaystäväni halusi testata miltä Suomen kolmanneksi parhaat burgerit maistuu.  Päästiin pöytään ja syömään ilman pöytävarausta, myös näin perjantai-iltana, kun keskusta oli täynnä lätkäfaneja. Minä valitsin listalta Deluxe burgerin ja juomaksi veden lisäksi vanhan kunnon GT:n. Kun ruuat tuotiin, meitä neuvottiin syömään käsin, koska kaikki paikan burgerit oli suunniteltu niin, että maut olisivat parhaimmillaan, kun ne syötäisiin ihan reilusta käsin. Pöydissä ei itseasiassa edes ollut aterimia valmiina kuten yleensä ravintoloissa. Ja olihan ruoka hyvää. Ranskalaisetkin olivat ihan täydellisen suolaisia ja rapeita.

Ruuan jälkeen menimme leffaan Triplan Biorexiin, joka oli ihan kiva leffateatteri. Leffa oli hyvä, kuten Marvelin leffat noin yleensä. Minut se myös yllätti hyvällä tavalla. Elokuvasaagassa tapahtui jotain sellaista, jota olin jo hetken odotellut. Samaan aikaan tarina oli aivan sydäntäsärkevä. Jotenkin tuntuu, että viimeiset leffat ovat olleet kaikki todella surullisia ja sama meno jatkui nytkin.

Leffatreffeillä ja Helsingin kolmanneksi parhaat burgerit - BMH - Big mamas home by Jenni Leffatreffeillä ja Helsingin kolmanneksi parhaat burgerit - BMH - Big mamas home by Jenni Kirsikankukat - BMH - Big mamas home by Jenni Leffatreffeillä ja Helsingin kolmanneksi parhaat burgerit - BMH - Big mamas home by Jenni

Lauantaina

Lauantaina lähdin aamusta kotiin samalla kun poikkis lähti töihin. Minulla oli kotona kaikenlaista tekemistä, kuten siivoamista ja kuvaussettien valmistelua seuraavalle päivälle. Oltiin sovittu Katrin kanssa kuvaustreffit aikaiselle sunnuntaiaamulle, jotta ehtisimme kirsikkapuistoon ennen  pahinta ryysistä. Iltapäivällä kävin lenkillä ja ihastelemassa asuinaluettani, joka on ehdottomasti kauniimmillaan nyt. Illalla katsoin tietysti jääkiekkoa. Jännitin matsia lattialla telkkarin edessä ja peitin silmäni liian jännän paikan tullen. 😀 Poikaystävä olisi kuulemma halunnut nähdä tämän sekoilun.

Sunnuntaina heräsin sitten viideltä, että päästiin Katrin kanssa kuvaamaan. Seitsemältä lähdettiin liikkeelle ja oltiin kreivin aikaan liikkeellä. Meillä oli hyvin tilaa kuvata ja kuvien taustalla ei ollut hirveää ryysistä. Kirsikkapuiden jälkeen siirryttiin Agricolanpuistikkoon  kuvaamaan magnolioiden kanssa. Jossain vaiheessa lyhkäiset yöunet alkoivat vaikuttamaan ja kuvaaminen oli osittain kevyttä sekoilua ja hervotonta nauramista. Päästiin kotiin joskus puolen päivän aikaan ja minä suuntasin ensimmäisenä päiväunille.

Roihuvuoren kirsikkapuisto - BMH - Big mamas home by Jenni Leffatreffeillä ja Helsingin kolmanneksi parhaat burgerit - BMH - Big mamas home by JenniKUVA: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

Kirsikankukat - BMH - Big mamas home by Jenni Leffatreffeillä ja Helsingin kolmanneksi parhaat burgerit - BMH - Big mamas home by JenniKUVA: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

Iltapäivällä poikaystävä tuli luokseni ja päädyimme tilaamaan pizzat, sillä minulle oli iskenyt lopulta aivan jäätävä väsymyspäänsärky. Joka alkoi helpottamaan hiljalleen iltaa kohden. Vietettiin rauhallinen ilta yhdessä. Katsottiin the Queens Gambit loppuun yhdessä ja mentiin nukkumaan niin, että minä jaksoin herätä vielä kouluun aamulla. Sen verran sanoin, että oli vähän orpo oli, kun sunnuntai-iltana ei pelattukaan enää jääkiekkoa. Minä kun olin ehtinyt tottumaan tähän iltaohjelmaan kahdessa päivässä. 😀

Sellainen rakkausviikonloppu meillä tällä kertaa. ♥

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Viikonloppusuunnitelmia ja treffi-ilta

Neljä kuukautta yhessä ja tämä on toiseksi pisin suhteeni

Synttäriviikonloppu kuvina

Hei rakas

Koska esitellä uusi kumppani lapsille

Miten tapasin poikaystäväni

Magnolia - BMH - Big mamas home by Jenni Leffatreffeillä ja Helsingin kolmanneksi parhaat burgerit - BMH - Big mamas home by JenniKUVA: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

Leffatreffeillä ja Helsingin kolmanneksi parhaat burgerit - BMH - Big mamas home by Jenni

KUVA: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *