Hae
Big mamas home

Paljettihame

Tänä vuonna on uskallettu juhlistaa varovaisesti pikkujouluja. Olen niin kiitollinen siitä, että koronapassit yleistyvät, vaikka tartuntatilanne onkin todella hurja. Toivon, että ihmiset viimein ottaisivat rokotteen, jotta tämä pandemia saataisiin viimeinkin kuriin. Olemme varmasti kaikki kyllästyneitä tähän maailmantilanteeseen.

Joka tapauksessa, pikkujoulukauden huomioon ottaen, halusin esitellä teille tämän asun.

XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Paljettihame - BMH - Big mamas home by Jenni Pikkujouluasu - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Paljettihame - BMH - Big mamas home by Jenni

Haaveilin jo viime vuonna paljettihameen hankkimisesta loppuvuoden juhlakaudelle. Pikkujoulujen ja uudenvuoden juhlien lisäksi meidän loppuvuoteemme kuuluvat vielä molempien tyttöjen syntymäpäivät. Joten loppuvuoteni on aikalailla yhtä juhlaa. Näin ollen uskoin, että paljettihameelle olisi ainakin riittävän monet juhlat. Toki olen käyttänyt hametta myös arkena neuleisiin ja nilkkureihin yhdistettynä.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Paljettihame - BMH - Big mamas home by Jenni Pikkujouluasu - BMH - Big mamas home by Jenni Viuhka-korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni

Valitsin itselleni mustan, simppelin, suoralinjaisen hameen, jotta se olisi mahdollisimman yksinkertainen. Niin yksinkertainen, kuin paljettihame voi vain olla. Tämä sopii myös monenlaisten vaatteiden kanssa yhteen. Kuten sanoin, olen käyttänyt tätä arkena neuleiden kaverina. Tämä ribbipaita ja paljettihameen yhdistelmä on kuitenkin yksi suosikeistani. Lisäsäihketta asuun sain vielä kimallekorkkareillani.

Voin myös paljastaa, että paljettihame herättää kevyttä kateutta jälkikasvussani. Kumpikin tyttö haluaisi itselleen samanlaisen.

Paljettihame - BMH - Big mamas home by Jenni

Korvissa minulla on Veera Falckin Viuhka-korvakorut, joita odotin puoli vuotta, sillä niitä tehdään tällä hetkellä vain pienissä erissä ennakkotilauksesta. Nämä ovat kyllä yhdet lempikorvikseni.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Päivän asu

Takki H&M 2021

Ribbipaita H&M 2021

Hame H&M 2021

Laukku ZADAA SECOND HAND 2017

Kengät ZADAA SECOND HAND 2021

Panta GAUHAR HELSINKI 2020

Korvakorut VEERA FALKC 2021

 

Esittelin aiemmin myös toisen pikkujouluasun, jossa jorasin Vaikuttajamedian pikkujouluissa. Oletko löytänyt jo tämän kyseisen postauksen?

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Päivän haaveasu: Säihkyvä pikkujouluasu

Haltiakummin asu – Eli hempeä juhlamekko

Korona-ajan juhla-asu

3 kommenttia

  1. Eliisa kirjoitti:

    Upea asu ja näytät tosi kauniilta 🙂

  2. Darja kirjoitti:

    Todella upea!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *